坂道46系囡囡貼圖區(46)平手你抖下啦

1001 回覆
5 Like 2 Dislike

我個120yen 俾栗子㧵咗落海

當助養member

平ching

兩個個都倒錢落海

我有買埋尾關都仲算有野收下

雞雞

下次叫佢還多300羊未

你幫我同佢講
但唔知會唔會射波
楽しねん
[img]https://cdn.amebaowndme.com/madrid-prd/madrid-web/images/sites/252082/179027241bc01f1d75c90a0544a8bf2f_b9b7b38cbdb7ca322a6ffa5aa5082469.jpg[img][img]https://cdn.amebaowndme.com/madrid-prd/madrid-web/images/sites/252082/093f8c535454ebec023156b558d80c54_f441cd61ca65bd5480cbebab48132d9d.jpg?width=840[img][img]https://cdn.amebaowndme.com/madrid-prd/madrid-web/images/sites/252082/3af364160e6390bef85cb720fd3e48c9_302844f03a9ebb010985bddd7c37da8f.jpg?width=840[img]

事實證明罪大啲伙食真係好好

見到最尾個張平手個樣

15歲的平手友梨奈
是日本女子偶像組合欅坂46的成員
平手加入後,靠自己一人獨力支撐整個團體
因為要經常性扮cool, 平手失去了童真和笑容,
亦因為過份出演而一度打柴。

你只需要付出120円, 便可助養平手友梨奈,
唯其權益並不會受到保障, 因為錢最後都係大法袋。
呢張jm9

京夏へ‼

京夏へ‼

佢唔關我事(-_-)
茜茜又up新相🤤
茜茜又up新相🤤

幅相好似舊的
茜茜又up新相🤤

點解係嗰件衫=.=
茜茜又up新相🤤

幅相好似舊的

睇背景就應該係

Btw可愛就可以了
茜茜又up新相🤤

此牙未
茜茜又up新相🤤

此牙未

畀錢未
茜茜又up新相🤤

此牙未

畀錢未

畀錢買雞雞唔買茜茜
茜茜又up新相🤤

此牙未

茜茜又up新相🤤

此牙未

畀錢未

畀錢買雞雞唔買茜茜

明反暗推
茜茜又up新相🤤

此牙未

茜茜又up新相🤤

此牙未

畀錢未

畀錢買雞雞唔買茜茜

明反暗推

又屈
茜茜又up新相🤤

此牙未

畀錢未

畀錢買雞雞唔買茜茜

明反暗推

又屈

希望貨貨可以出一分力助養呢位咁可愛嘅小女孩🙇🏻
茜茜又up新相🤤

此牙未

畀錢未

畀錢買雞雞唔買茜茜

明反暗推

又屈

用緊呢張做talk background
茜茜又up新相🤤

此牙未

畀錢未

畀錢買雞雞唔買茜茜

明反暗推

又屈

茜茜有錢買咁多化妝品邊洗人助養
不了

此牙未

畀錢未

畀錢買雞雞唔買茜茜

明反暗推

又屈

不了

咁泥膠呢?

此牙未

畀錢未

畀錢買雞雞唔買茜茜

明反暗推

又屈

不了

駁唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞