美股認真討論區 MMMCCCLVII

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
諗諗下nvda 600 cover short call 其實做得過, 要咁高pe之下個股價仲要再爆多30% 仲要守到星期五
個市唔上唔落
都唔知點買
就黎打戒毒熱線
好似上左癮咁要不斷按制買貨
淨係今晚nvda已經夠你玩
就算要賭, 都要學識搵勝率高既賭局黎賭
全世界睇好n卡
吉蛇已經保住個屎忽
巨硬其實有無出下招救救windows,而家好似得返50%市佔,我懷疑有部分人唔用mac都係因為貴或者踩果撚,新windows使用率高都係因為強制更新同新laptop預載,唔似apple多數人都係自願去更新。edge好似好勁但市佔不知不覺已俾safari超埋,chrome第一。啲本業好似越黎越爛,office係神級但而家啲人都唔一定用佢,google免費,windows同edge無人想理
Nvda pe 237倍

咁多人咁敢炒

我注定賺唔到
nvda今日插水我仲以為er出左
飯條仆街,坑殺哂班傻淡先跌
認唔認同
用linux唔使煩
連群: 買熊
熊市先係最考驗鴻鈞信念
根據 2022 年 Stack Overflow 針對開發者的調查顯示,Linux 使用者數量出乎意料已超過蘋果作業系統 macOS 了!

在超過 7 萬名受試者中,約 62% 的人在個人用途上、49% 人專業用途上選 Windows;在個人和專業用方面,皆約有 40% 的人選擇 Linux,而約 31% 的人在個人用途上及 33% 人在專業用途上選 macOS。
10個月債5.4 厘no bull shit
請問21年t車,高位 PE 幾多? 兩者果種癲其實差唔多
大戶
pe大師一律建議掃內銀
建行2.38pe, 十厘

no bull shit
輸尻晒啦都 唉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞