40歲up人妻嚟講 官恩娜定謝安琪?

135 回覆
3302 Like 229 Dislike
放過 e
你搵返廿年前啲相 啲女星全部呢啲妝 twins都勁黑
我眼光係好嘅
一個唔好彩
一個眼角高
搵佢做廉價保姆
見過真人就知
官恩娜好撚大份...
大山婆feel
企開啲啦
嗰個les
真 日韓女星都搞唔掂
藝人嚟講官恩娜身型冇得輸
夠高,長腿
著名牌好好睇

隔離嗰件好矮
得個波大
但又唔係真係超大

兩個一齊著短裙
謝太輸到車尾燈都見唔到
樣,身型,唱live
都係官恩娜贏幾條街啦
睇緊官恩娜 IG,樣身材都keep倒,到依家都仲係咁正
淫K十年前已經係矯裝樣
班毒撚剩係睇對波同對腳

但腳嚟講都係官恩娜完勝
求名
講起佢 有冇人知呢個都市傳說既月曆
想睇

入行被迫影三點式月曆 官恩娜自爆要心理輔導
Ella去沙灘都堅持着番條短褲。
【晴報專訊】滿以為生於大溪地的官恩娜(Ella)充滿西方的開放思想,卻原來只是一場錯覺。夏天將至,當女星們爭相接泳衣騷之際,她卻自動關上門,事先張揚有錢都不肯穿泳衣行騷,買比堅尼都唔敢着。 官恩娜、羅仲謙昨日到尖沙咀宣傳時裝品牌,穿上色彩鮮艷夏日紗裙的Ella,即場為羅仲謙挑選夏裝。當謙仔逐件外衣脫下時,眾人起哄叫他全部脫掉,謙仔即帶笑回應:「今日係show件衫,唔係show我(身材)。」 Ella表示以往甚少穿着鮮色衫,隨着心情開朗,穿衣方面也有轉變。她表示:「最近鍾意粉紅色,發覺運程好咗,除了全屋傢俬都以粉紅為主,連狗仔都穿粉紅色衫仔。」問她買比堅尼是否都揀粉紅色?誰不知Ella竟謂:「我只係買,但係無信心着,覺得身材唔夠靚,見到其他女仔穿着比堅尼,自己着唔到覺得好遺憾。」 細問之下,原來Ella的思想十分古怪,在外國的沙灘見到無上裝女士,她竟會眼都唔眨,令對方匆匆穿衣服尷尬離開。但換上是她會否考慮泳衣騷,Ella卻表示寧願賺少啲都不接泳衣騷,她說:「我唔慣喺大家面前咁暴露,初出道時,公司曾經要求我着三點式影月曆,我唔開心到喊,其後經過心理輔導,加上我極力爭取攞塊布遮住,力保下身。(你來自大溪地喎!)上身都有椰殼遮住啦。」 謙仔母親節撇甩楊怡 同場的羅仲謙表示,母親節當天將會獨佔媽咪,不想有任何人介入,他又解釋,入行後已很少時間陪媽咪,但他會為自己和楊怡的媽咪準備有心思的禮物,又計劃向楊怡打聽伯母的喜好。 採訪:Pauline 攝影:Lego 編輯:陳禮恒
觀音娜點會無整過容
佢以前兩眼分得好開
上面話佢無變過果d 相已經係整容後啦
人瑞謝安耆
最後個張 40th
又呃like
果d 直情整啦
你睇下佢初初mv 個look
嚇撚親人
全都要
同埋見到佢就好開心 佢呀妹都好靚!
我唔介意做一晚泥工
40th
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞