食m記食到被屌無文化,好撚慘

263 回覆
386 Like 535 Dislike
呢啲即場屌鳩佢啦驚閪咩
我都成日屌鳩扶手電梯企係左邊又唔撚行既撚樣 頂撚住哂
講你就凶狠
我唔敢
7頭先至會著evisu... 推evisu嗰啲簡直7上加多個7
外國下手執台?? 瓦努阿圖呀?
m記有請清潔工人,執佢老母啦
按照慣例,香港M記係唔需要自己執枱嘅。所以樓主的確唔L洗執。執咗就真係冇香港文化。

外國唔同,例如歐美,係需要自己執台嘅,所以唔執就冇外國文化。

因為樓主俾兩件蛋散講兩句就執咗,所以係冇香港文化。亦都係嚟你所講嘅beta male
agreed
咪臭係!俾兩條臭閪講兩嘢就執左,簡直係做壞晒規矩 冇規冇矩仲成世界嘅
俾我實坐返低同佢開波慢慢屌柒佢先
你執左已經輸左
好嬲好嬲
上次同老公食麥當當,食完準備執埋張枱先走,有職員突然好大聲叫我地唔好執枱,可能因為咁岩有輪椅行緊入黎,驚我地會撞到

所以其實根本唔洗執
而家啲餐廳唔L請啲阿姐執枱
記得有個年代仲會請啲智障人仕執
俾啲嘢佢地做先覺得有意義
算罷,而家啲枱滿到全部都係都無人執
都係去茶記好過
有咩問題?
好彩m記有良心全部即棄 唔係嘅話你咪幫人洗埋碗
條仔威比條女睇

樓主輸晒
你鍾意可以做埋嘅
我就淨係執自己垃圾

你啲戇鳩極端撚
一係0,一係100
執完枱就要做埋洗碗、洗廁所
洗完廁所就要炸埋薯條

白撚痴
冇人唔俾你執。
而家係屌緊 有老奉撚 強迫其他食客執。
你睇番我第一次覆咩先啦 咁你食其他無加一嘅會唔會執枱?
如果會我無野好講
真係on L9, 食 大家食 唔撚自己執? 唔執就無文化?
同埋個重點係加唔加一同執唔執枱一啲關係都無
好似Mos咁有貼話食完執咪執
m記有請人執枱
執唔執睇個人 但唔係因為無收加一而合理化執枱
都唔撚知邊個先係極端撚
on99
有次先收到個餐既盤張紙有個位濕濕地痴痴地個底
原來上手茄醬過底 即時屌柒佢 點知職員就係答我唔好意思
話可以上手個客自己執野倒就放埋回收既盤到 所以職員唔知無抹到個盤
之後換過一個餐比我

其實職員應該要執枱 抹枱 同埋將盤入面既野倒完垃圾桶到要清潔個盤
但有啲職員已經懶 唔抹枱
但麻煩班傻仔唔好自己執盤啦 你倒哂啲野又唔抹盤就咁放返上去
你一係就幫手抹埋個盤先
唔係既話有時有啲茄醬過咗張紙底/hi到個盤又唔抹 好撚污糟

樓主pin this
直接答佢執你老母走人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞