重酬徵公仔($2000一隻)

499 回覆
2782 Like 62 Dislike
係呀,每隻$2000
我記得你上個post 好多人叫你放低
我其實都好想叫你放低,因為旁觀者睇放低對你真係好d
不過係當時人係我既話,我諗我都唔放得低,亦唔想放低
d公仔好似你呀妹生存過既証明咁
不過比你買得返又點,個隻始終都唔係你呀妹個隻
個人走左,其實要返呢d野都只係你想自己個心好過d
其實我講咁多野我都唔知自己想講乜
姐係
你既生活你既記憶你既存在就係你呀妹生存過既証明
只要你記得你呀妹,就唔會因為冇左d 公仔而抹去左你呀妹
你呀妹唔係係d 公仔到,係係你個心到
(sor~ 真係唔識講野,講到好似教訓緊人咁)
如果d公仔真係令你好有 好似你呀妹仲陪住你既感覺,有1、2隻就夠
再多都係你將你既感覺 投射左去冇左d 公仔呢件事到
唉~講咁耐我都唔知自己講緊咩,希望幫到你
一齊好好咁生活落去,比個抱抱你
我無
幫推
放手啦,真係無需要咁阿
賺人落難、傷心錢…做殯儀館既個個都係世襲式, 穿撈戴金咁好賺…事實人軟弱既時候都容易比人搵著數係事實!
淘寶照相做好易,又不是高科技
直接比2000我打你老母一獲好過啦
人都死左, 算啦向前看
買到返唻都唔係原本果隻, 掉都掉左無謂執著
我都好想放低,但真係唔係咁易
每一隻公仔都有佢哋唔同嘅身份,都有一啲我同妹妹嘅開心回憶,我唔想失去佢哋任何一隻
例如右二嗰隻啡色啤啤熊咁,我以前會用佢嚟教妹妹做功課
妹妹會撥開佢眼睛旁邊啲毛,睇佢亮晶晶嘅眼睛

同埋佢哋係一家人嚟,我唔想啲公仔失去佢哋嘅兄弟姊妹

其實我而家已經搵咗手作舖頭整佢哋出嚟,但預計只會係九成相似
如果有人有一模一樣嘅話,我想要一模一樣

Anyway,好多謝你鼓勵我 🙇🏻‍♂️
Push 樓主咁有心 祝你搵得齊
你曬十萬 搵唔齊咪一樣傷心
唔好派費喇
幫推一下,明白樓主心情,祝福你盡快搵到
推推推
幫唔到啲咩 幫推
閒魚慢慢睇
未必搵得番晒
但老老77有一隻都好
你咪痴撚線啦,個天要你搵個黑色膠袋入起,又咁黑比老母掉咗你就好放低啦,唔到你唔放低喇
憶妹成痴佢走咗都唔安樂啦,做阿哥嘅比佢安安樂樂行咗去啦
幫推
買得番都唔係果隻
放低啦樓主
有病請睇醫生, 認真的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞