如果 Collar 大陸出道,算幾多線女團水平?

17 回覆
1 Like 6 Dislike
G30 同 370 一定冇機會先
who is g30 ?
只識跳舞,個樣得一兩個得
去做dancer 算啦,唔岩做主角
Gao
點解 中國女團 可以學似 香港女團 咁糸youtube出現
(中國唔糸禁在youtube咩
出唔到道啦

可能收起ivy做雞

其他豬閪下鄉啦
公司名義申請就可以合法上 YouTube
大把B站up主兩邊都有post片啦
lm
整返A餐同俾老闆中出吓應該都仲有機會
睇下簽邊間公司
識做人嘅景甜呢啲質素都都到荷里活片
外宣
認真分析
大陸唔興女團, 根本無用

除左幾年前既 火箭少女 有小小知名度, 其他都無乜人氣
而且火箭少女, 都係得 楊超越一個紅左, 其他成員解散之後都唔知做緊乜

大陸男團 就好小小, 都叫做有個TF boy
都算係比較多人識
不過TF boy 其實三人已經轉型做左演員, 無再唱歌跳舞好多年
上個星期因為剛好是TF boy成立十周年 + 合約快結束, 所以三條友勉為其難 開左一場最後的演唱會, 應酬一下fans, 結果三條友都係hae到仆街, 完全係鳩唱鳩跳, 快快手搞完收工
三條友之後應該都係單飛發展......本身三個都不和, 傳聞今次十周年演唱會, 佢地連排練都係分開, 唔係一齊.......連張海報都係三人分開影, 再P埋一齊

總之係大陸搞 男團/女團都係無市場
大陸人比較喜歡 獨立歌手 多D
大陸d taste唔會鍾意collar d歌既風格
正確啲講,係唔鍾意用中文唱既韓風跳唱歌
K-pop女團係上面紅到癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞