點解YUNA個人咁正但個團可以咁霉?

333 回覆
339 Like 50 Dislike
咪玩啦師兄,我唔識kpop都知hybe係靠bts彈起啦

Yuna啱啱出道係連登好似比人笑樣衰 口太大
冇波,唔掂,又整容整衰左
你咪周圍引戰
黑眼必勝回塘
人地army嚟㗎
佢話係靠nj同閔媽就係啦
hybe上位洗鬼靠bts
佢見個po咁多人討論秋天
咪講吓秋意濃
佢是真真都好撚正
*佢同真真都好撚正
做乜鳩呀佢
搞咩呢到變左戰場
我諗住入黎睇YUNA靚靚相
JPY個想自己紅多過自己隊野紅
3隊女團成日出埋d鳩歌
屌你唔撚明
就算唔似都好
只要我對住yuna一扯就諗起eden loi個閪樣
但秀智真係好成功喎
但個團
都叫紅過吓

韓國電影演員地位高過偶像好多
秀智應該係轉型最成功果個
好撚鳩cake首新歌 5條女入面有唱得有跳得有靚女 做乜撚嘢出埋啲白卡歌
同埋Miss A啲歌都好聽
最近五年🇰🇷四大公司Melon周冠曲目數

HYBE:
防彈少年團 「Boy With Luv」(2019)
防彈少年團 「Dynamite」(2020)
防彈少年團 「Butter」(2021)
Newjeans 「Attention」 (2022)
Newjeans 「Ditto」(2022)
Newjeans 「Super Shy」(2023)

S.M:
金泰妍 「Four Seasons」(2019)
金泰妍 「名為你的詩」(2019)
Red Velvet 「PSYCHO」(2019)
aespa 「Next Level」(2021)
aespa 「Savage」(2021)
金泰妍 「INVU」(2022)
aespa 「Spicy」 (2023)

YG:
樂童音樂家 「how can i love the heartbreak,you're the one I love」(2019)
BLACKPINK 「How you like that」(2020)
BIGBANG 「Still Life」(2022)

JYP:

係啊sm真係谷底
日文歌好聽過韓文歌
JYP個腦是咪裝屎
Cheshire 仲以為有返啲起色
今次真係有啲失望囉
我真係好鍾意wannabe個style
屌解要咁對佢地
想睇鬧交
留真
其實上次sneakers都唔差牙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞