FIFA女子世界盃2023 [11]

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
角大福音
瑞典其實係要靠刷角
後衛攞金球獎嘅機會嚟喇
真係攞到就好笑
我知呀
講定先
今日個態冇上場咁好, 不過 30 分鐘打後見佢地好似開始上力
頭個段西班牙仲可以同你猜散 而家瑞典撞埋黎已經企唔穩 踢出底線仲好
唔知點講講呢個上半場
先中一注
今日可能有返d運
好彩你嗌 英格蘭加油 如果你嗌香港加油我就國安法侍候你
有睇緊
今日 putellas 終於首發
張圖差兩樣野就完滿

襯半場時間, 有冇人可以解釋吓點解電腦上網睇 nowe, 畫面又靚又順又高汁, 個波係空中去既時候係順既, 但如果係電視 apps 睇, 睇精華見個波係空
中急去個吓好似扯住扯住咁去得唔順, 重要本身係公司部電腦睇個網速已經唔係大個隻, 反而屋企行光纖, 電視既 4K 60hz 個啲都 set 好晒
有冇人相同境況
今年football’s coming home
其他隊彈開
我部電視如果睇streaming 都係咁 但nowtv機頂盒直出就冇事
其實咩係coming home 可唔可以講下
英撚囉
經歷55年等待,英格蘭球迷終於再次見證球隊殺入國際大賽決賽,距離再嘗冠軍滋味只差一步。過去一個月,每天在英國人腦海反覆出現的都是這3個字:“Football’s Coming Home”(足球回家了)。

Football’s Coming Home其實是一首英格蘭打氣歌曲的歌詞,歌曲原名是《Three Lions (Football's Coming Home)》,於1996年5月推出。英球迷自那時起,每逢大賽都反覆頌唱,歌曲全國風行,無論球場內外、流行巨星的演唱會,連女王衛隊在日前4強對丹麥的比賽前夕,也應威廉王子伉儷之邀請到王室克拉倫斯府演奏。
Refereeing Royalty! 👑

Pierluigi Collina is keeping an eye on the #FIFAWWC Semi-Final. 👁️👁️
明晒
西班牙GK
瑞啲傳中
洗唔洗飛住去跑多步都到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞