七仙羽:香港樓市2024將大冧!

307 回覆
203 Like 52 Dislike
符合 房住不炒喎
買 Disney
事實係你批評緊...仲好中
2024大冧,之後2025大升。
減價似乎都係想快趣執多筆啫
當年賣中環中心 都有傻閪話佢蠢咗架
下年美國佬減息
2024龍市
玄學家七仙羽(七師傅)除了是風水師傅,更狂拍電視節目和接拍廣告等,大受網民歡迎,所以相信她亦賺錢賺到盤滿缽滿。日前她曾出po預言樓價會跌,近日隨即被傳媒踢爆她到九龍站上蓋的豪宅屋苑門外睇樓,她被拍到與地產經紀看2000萬的豪宅單位,有指是作投資用途,以買「磚頭」作為投資。報道亦有指七師傅表示自己一有錢就會買樓,在香港約有10個物業,果然是圈中的富婆!而睇完樓之後,傳媒亦影到她的外籍男友Gerald親自駕名車「波子」來接她,二人非常恩愛。
你意思話美國佬2024年又會爆次按,又要印銀紙

現在支那就真係爆到要減息了
大佬,有冇分析呀

仲有成年先
盈翠同灝景嗰時都好多人排
笑撚死。。。。
最記得蘇民峰之前吹話樓跌叫人唔好買,轉個頭自己入貨。

現實係真係有內幕消息邊有咁大方唔收錢周圍同人講。

真係瑞士山區肺搵夠益下人?

講多無謂,睇返啲「專家」私底下有冇買同賣最實際。

其實討論區成日叫人唔好買好上心個班,內心先係樓好最想上車個啲人。

誠哥以$12000呎價賣,咁即係代表嚟緊會低過呢個價
點解咁多傻9唔明?
On9 咪一樣有曬道教學院又盛 係under黨規劃就得啦 你地繼續支持風水就啱嫁啦
邊撚度12000尺
兩者有咩關係

依家地價幾千蚊尺 起樓成本又5000-6000蚊

除非人人失業減人工啦
但係連登都幾撚燈
唉, 不會爆升 但隱升都ok
估佢上25%, 玩到2024, Target $135, now $89
mainly due to cut cost and increased visitors to their theme parks and subscription on Disney +

升得唔快唔好搵我, 我係比較保守, 跌都唔好搵我, 因為我都冇計.
佢似係30年都無打
見到雌性就上果種
大跌完可以再大跌

走貨呀,仲有幾個月就死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞