[MIDZY] ITZY討論區(44) CAKE要繼續大發!It's a piece of cakex5~~~

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
點解唔將Ringo做韓國Comeback title song 而Cake就做日本Comeback title song呢?
因為唔同部門負責二本部廢啲

剪成最近流行的齊瀏海造型的ITZY留真

在昨天(10/12)的COACH活動是瀏海的造型
感覺很不一樣,但是好像滿適合的

來源: theqoo https://theqoo.net/square/2962702245

1. 我以為是Momo

2. 啊,好漂亮

3. 有韓韶禧的感覺

4. 留真真的一直都是又帥又美

5. 反正留真就是超美,不管做什麼造型都好看ㅜㅜ

6. 暈,這是我目前為止看過的造型中最漂亮的.. 留真很適合那個髮型

7. 我看到第一張照片(中左)的時候還以為是Sanaㅋㅋㅋㅋ 總之都是JYP相

8. 暈,怎麼回事,超美的

9. 真的有Momo的感覺,好神奇

10. 是另一種風格的漂亮ㅋㅋㅋ 但是我更喜歡沒有瀏海的樣子

11. 太瘋狂了,氛圍真的沒在開玩笑

12. 留真的臉很漂亮,所以希望不要被瀏海遮住ㅠ.ㅠ

13. 超帥超美ㅠㅠ

14. 太漂亮了,有點像Monika

15. 留真果然要短髮

(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)
唔同部門搞的 二本部邊整到咁高汁嘅歌出來
同埋搵得黑眼大哥合作
就要預左起唔到最靚批貨比你
唔會再好似以前師姐咁
因為有都會留比親生女
Ringo更適合Kpop ITZY style
有ringo反而覺得唔係冇歌揀
只係揀錯歌去做主打咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞