有冇人試過聽聲已經鍾意左對方

1001 回覆
76 Like 1861 Dislike
小心唔好做polyu罪犯

涉嫌持刀在車廂襲擊女友的男子吳欣鍵(案發時22歲,生於1995年),居於觀塘區秀茂坪,剛於香港理工大學土木及環境工程學系畢業。[2]死者是20歲女子李倩姮(Annie Li,生於1997年7月29日),為兇手師妹,兩人曾交往約一年,案發前向疑兇提出分手。[4]據稱死者居於東區小西灣藍灣半島,就讀同校護理學系三年級。[5]李倩姮生前曾參與繪畫比賽及學界創新大賽等比賽,[6],並於九龍一間食肆任兼職侍應。[7]

據吳欣鍵父親透露,其子2017年7月起任職工程師,於何文田上班。[5]消息指,雙方父母均對兩人拍拖所知不多,男方家屬更從未見過死者。[8]
大佬啊
你唔好咁痴線喇
而家睇到呢啲誇張post都會第一下諗係咪廣告
但呢個po真係睇唔透
係sell泰國間技師?poly?定係樓主本人
之前有lily中大數學博士就係靠連登自爆
一開始以為假膠
屌你老味爬多少少post忍唔住係office大笑左出嚟
樓主仲遊走緊貼緊街招?
街招都貼埋(#47)
14號會唔會係Poly VA 7仔伏到樓豬?
定係8月14poly有活動要宣傳
痴線到似假膠喎大佬
btw仲以為聽聲鐘意人係女人先會
聽到段錄音話咩要搞好ocamp就知9成宣傳 仲要寫埋poly bba 答案都好明顯
ลมแรงมาก ฉันคิดถึงคุณเมื่อฉันนอนไม่หลับ และฉันก็คิดถึงคุณอีกครั้งเมื่อฉันฝัน ฉันไม่ได้ฟังเสียงคุณเป็นเวลาสามชั่วโมง และฉันก็คิดถึงคุณทุกวินาที ฉันไม่เคยตกหลุมรักใครมากเท่านี้มาก่อน ฉันยอมแพ้ง่าย ๆ แต่ครั้งนี้ฉันไม่มีใจจะยอมแพ้

มันอาจจะดีที่จะพูดถึง on9 ด้วยวิธีนี้ แต่นี่คือวิธีคิดของฉันในตอนนี้ ฉันอยากมีความสุขมากขึ้นกับคุณจริงๆ
樓主唔好去搣街招,一定比人捉住報警
8 大都要貼,最好留番contact
條橋係阿思自己諗
私怨自己搞掂啦大佬
聽講阿思係ocamp搞手之一 想搵阿思就記得報ocamp啦 見下佢廬山真面目
想澄清
我唔知佢係咪poly
剩係知佢係讀U
所以大學嗰區附近貼下
真係癡撚線會嚇到傻加有陰影
咁呢個ocamp 宣傳真係勁 果然係bba 出身
屌 原來宣傳黎
樓主假膠
似係
樓主不如收收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞