[BUDDY+Na.V+LUVU+WOORIN]Yerin個人迷你二專[Ready, Set, LOVE]大發 (37)

1001 回覆
24 Like 1 Dislike
終於到夏榮
但仲未見到豬

https://twitter.com/showchampion1/status/1696791269333479851
大家好,我為 #ShowChampion 的 SNS 道歉
我只會寫一篇文章‼️ ‼️ ໒꒰ྀི♡˵ᴗ͈ . ᴗ͈ ꒱ྀི১
你好睿鄰啊,從第一次見到你的瞬間開始就喜歡你,以前我想向你表白,但是像傻瓜一樣那時候沒有勇氣。你又出現在我的腦海中#밤밤밤🌌直到現在當著無數人面前不斷呼喊我愛你我愛你♡(ू•‧̫•ू⑅)🥹💛
- #睿鄰退場了 -

↳ 現在誰來給我一個清爽的複古造型

Apink DND完結pose
今次cb真係好過上次好多好多
特登
剛到步韓國 弱弱一問咁多位ching
聽朝Mcountdown 有無pre-recording
想去排隊但唔見有通告
官方twitter岩岩早半粒鐘前只有公佈左生放送既參加名單
所以應該冇事前錄影?
係衹見到29號 the show 有預錄
都好嘅琳仔冇咁辛苦

FanCafe 智

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞