鍾意偶像嘅你入一入黎 偶像嘅心聲

78 回覆
14 Like 3 Dislike
Between, 彩哥哥好似諗緊解約畢業返哥倫比亞唱片不過吉本黑社會

邊度睇到話解約
一走要過冷河兩年
如果唔係等住似miruki咁俾吉本狙擊架啦

有日本frd子喺營運入面撈緊

仲有無details
南哥慘慘豬,又比人串了

事實係有人buy有人唔buy
上年komi,今年荻野總選好成績
感言都有講一直都信呢句

其實好多mb都唔buy呢句(以我所知有あっちゃん)

prr都話唔信

PRR覺得呢個世界好灰暗,冇人明白佢。所以索性走去迎合呢個世界對佢嘅定位,可以話係個悲情女主(?

佢不嬲頹到喊 負能量idol
Between, 彩哥哥好似諗緊解約畢業返哥倫比亞唱片不過吉本黑社會

邊度睇到話解約
一走要過冷河兩年
如果唔係等住似miruki咁俾吉本狙擊架啦

有日本frd子喺營運入面撈緊

仲有無details

好似係活動籌備 ? 中層廢鳩
南哥慘慘豬,又比人串了

事實係有人buy有人唔buy
上年komi,今年荻野總選好成績
感言都有講一直都信呢句

其實好多mb都唔buy呢句(以我所知有あっちゃん)

prr都話唔信

PRR覺得呢個世界好灰暗,冇人明白佢。所以索性走去迎合呢個世界對佢嘅定位,可以話係個悲情女主(?

佢不嬲頹到喊 負能量idol

但係私底下又好有夢想,真係矛盾只因深愛著
頭先F5到訓著咗,我唔想單機
呢篇唔係佢寫嘅 只係轉貼

係咪prr嚟㗎(鳩估)

其實去握手會係咪真係有大部份都係毒男咁款

我覺得你去得見idol 係咪應該執正啲個人先去
唔會係PRR

其實去握手會係咪真係有大部份都係毒男咁款

我覺得你去得見idol 係咪應該執正啲個人先去

我識得嘅除有個味噌飯係有錢靚仔,其他都勁毒
連女飯都好毒
連女飯都好毒

點為之毒
連女飯都好毒

點為之毒
連女飯都好毒

點為之毒

(又手殘)經常有隻bear喺一個冇松井J嘅場合鳩叫「小珠~!!!」
連女飯都好毒

點為之毒

(又手殘)經常有隻bear喺一個冇松井J嘅場合鳩叫「小珠~!!!」

又嗌咩「小珠我老婆!!!」Zzzzzz
外觀方面
外觀方面

會有厚鏡圓形眼鏡,一個五日冇洗嘅頭,放學
外觀方面

會有厚鏡圓形眼鏡,一個五日冇洗嘅頭,放學唔記得換嘅校服
外觀方面

Ching 手震?
外觀方面

Ching 手震?

絲, 有柏金遜
外觀方面

梳囉 我係靚仔型既去做mk食女獸唔好 洗咩做毒撚迷偶像呀
外觀方面

認知巨靜啦
外觀方面

認知巨靜啦

靜啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞