霍哥同周永恆記招大打出手 一個手勢惹「做戲」疑團

18 回覆
3 Like 4 Dislike
作戲?

霍哥同周永恆先嚟個互睥

周永恆先出手,但係霍哥運用手長優勢,一巴車埋周塊面

扭住砌,鍾培生嘗試分開二人

旁邊嘅人員拉住霍哥,鍾培生繼續居中隔開

你睇,鍾培生呢下幾英

之後又打過

打到咁上下,周永恆伸出「友誼之手」?

攤開雙手,仲以為會攬攬

原文:https://hk.news.yahoo.com/%E6%9C%AA%E4%B8%8A%E6%93%82%E5%8F%B0%E5%B0%B1%E9%96%8B%E6%8B%96%EF%BC%9F%E9%9C%8D%E5%93%A5%E5%90%8C%E5%91%A8%E6%B0%B8%E6%81%86%E8%A8%98%E6%8B%9B%E5%A4%A7%E6%89%93%E5%87%BA%E6%89%8B-%E4%B8%80%E5%80%8B%E6%89%8B%E5%8B%A2%E6%83%B9%E3%80%8C%E5%81%9A%E6%88%B2%E3%80%8D%E7%96%91%E5%9C%98-060748398.html?feature.socialseeding=social
Men☕️😅
狗狗拉人未

毆打及擾亂公安秩序
培根哥用手擋唔型呀,應該下次一人執佢地一拳

再擺個拳擊pose ,對著鏡頭講咁撚好打同我打先呀
周永恆應該都第一見霍哥
心諗咁高, 死硬

Bacon哥好型
make noise 嚟講唔錯
鍾培生心諗 佢地都交得幾足
大欖都扯唔埋
可能⋯
打中對方有一萬
比人打又有一萬

大家開心
佢挑釁果下一定係做戲,心諗大家都係跟劇本,我都唔想架,大佬你一陣唔好咁認真呀
要成日反覆強調☕️去捍衛自己脆弱尊嚴已經證明千碎心理質素唔撚掂
人人認同嘅就唔使日日死講爛講
Learn some big dick energy please
千碎千年史第五章
見人地胎屎炒牛肉炒得咁成功,條三世祖眼紅人又想照炒
比成十幾萬你
叫你跪係度吠你都做啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞