【日本Falcom】綜合討論區Vol.5【軌跡/伊蘇/幻都】

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
第2分校似乎只會喺開頭出現 之後會以列車為主遊走帝國

鬼之力源於心臟 應該唔洗懷疑

夏莉襲擊列車不明 黎恩同學生組迎擊 唔夠打 菲等人合流救場

後面見到 羅塞同副長?

神秘人照 克洛把聲係點我都唔記得
應該會有2人單挑

如果舊果部係正義 咁依部應該係無限正義

小丑唔玩火?

4人戰術鏈發動? 唔知面對乜

個個撞哂邪

真高達大戰 + 吸血姿勢?

設定集把弓

睇完畀我嘅感覺係 黎恩抵抗結社入侵 協助宰相救國英雄史

MK會唔會畀人NTR
BTW個角度

一見到羅爺MK都要行開了

應該會有2人單挑

係櫻井
淨睇PV只係見到主角群對抗結社
今集唔好話克洲解放 就連會唔會同宰相正面對立都係未知數

希望F社係覺得同宰相對立作為壓軸戲先無放出嚟 如果唔係真係等買閃4

希望F社係覺得同宰相對立作為壓軸戲先無放出嚟 如果唔係真係等買閃4

我覺得真係要等閃4,克洲解放點少得羅爺同風劍

應該會有2人單挑

係櫻井

用朱古力把聲:「你們居然敢違抗擁有巴力的我」

應該會有2人單挑

係櫻井

用朱古力把聲:「你們居然敢違抗擁有巴力的我」

然後畀好基友殺死
綠毛係咪病嬌?今次mk恩玩出火啦

刻畫到好似spy

刻畫到好似spy

可能想報仇 貴族出身 內戰後突然入讀軍校

唔會la, pv都講埋宣戰

講緊主角群同鐵血組 而且PV嘅對話可信性好低 詳見EX+ PV
第2分校似乎只會喺開頭出現 之後會以列車為主遊走帝國

鬼之力源於心臟 應該唔洗懷疑

夏莉襲擊列車不明 黎恩同學生組迎擊 唔夠打 菲等人合流救場

後面見到 羅塞同副長?

應該會有2人單挑

如果舊果部係正義 咁依部應該係無限正義

小丑唔玩火?

4人戰術鏈發動? 唔知面對乜

個個撞哂邪

真高達大戰 + 吸血姿勢?

設定集把弓

睇完畀我嘅感覺係 黎恩抵抗結社入侵 協助宰相救國英雄史

一早話左把弓係亞莉紗bb

講緊主角群同鐵血組 而且PV嘅對話可信性好低 詳見EX+ PV

屌你咩閃4

刻畫到好似spy

可能想報仇 貴族出身 內戰後突然入讀軍校

綠毛個角色我幾有興趣
應該係話新角除左個mk仔外都有d性趣
其實閃3係閃軌系列最終作
同共和國宣戰會係共和國篇交代
閃3 PV都出埋 隔離同日發售既Occultic Nine 官網連簡介都無啊

希望唔好又係蛇尾
到最後都唔知邊個係大佬

希望唔好又係蛇尾
到最後都唔知邊個係大佬

因愛成恨,全部女角變last boss
AlisaElliot

希望唔好又係蛇尾
到最後都唔知邊個係大佬

綠毛女
眼神完全奸角FEEL

希望唔好又係蛇尾
到最後都唔知邊個係大佬

綠毛女
眼神完全奸角FEEL

好快畀黎因收伏

希望唔好又係蛇尾
到最後都唔知邊個係大佬

綠毛女
眼神完全奸角FEEL

好快畀黎因收伏

呢個一定

封面 VER.鐵血組
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞