[ViuTV] Chill Club 星期日 21:30 (179)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
姜濤啲歌幾好聽
有冇聽架
有度入錯左喎
咁都咪嘴?
bright side都好好聽
但MV無出樣就無人睇
其實我真心覺得香港人接受能力唔高
我記得上年有人出po話個mv好差
理由係佢哋無出樣
唔接受其實可以連所有造星都唔洗搞

基本上造星8成表演都唔係主流

宜加軒公都講到明廣東話落後左

鏡中鏡果d都好架 以前一定唔會hit 呢d歌
係唱果個一般

如果唱o個個唔係姜B
係其他冇咁紅o既歌手, 首歌應該更加冇人理
上面有捧到LT?
屌緊大口Winka 同40歲女團炸

明明覆緊張相觀感,你做乜鳩
硬膠
兩個都正
佢好悶5g其他人都多嘢講
睇完呢集覺得eos掂喎,有比較有傷害
LT D舞好差下,同collar唔係一個級數
入慢咗都咪嘴驗下耳先
出道年半,出最多歌
已經進步咗好多㗎啦
osidori Yada(Kisako) 去左O.O.C
Yusa 去左 全力 x マラソン!
盲反唔洗理
佢地本身就係接受唔到Sica唱Live其實係ok
即係散o左

隊員都各自他投
sica跳唱都幾好
係用聲太集中係一個位,成日都好萌咁
不過Sica 首歌都算近期比較好嘅一首作品
EOS第一次睇,有水準喎!
但真係唔知杜汶澤有冇咁多資源幫佢地做歌!
Lolly talk 啲歌本身好聽
不過唔否認 EOS Lokyi都好正
tone 嗰次開頭仲諗識佢地但點解佢地可以拎到2030時間個次序

一出場全場癲左咁
最尾咩菇咩菇fire 我都算唔係坐好前 360度啲人都跳哂

佢地係應該要紅
佢地主打係live 之前兩三年冇得開live
見大家係咁講EOS出寫真,其實乙女今年動漫節都出左寫真

本書重要maho自己排版,私心推介

有興趣既去佢地ig可以見倒佢地活動詳情~

各成員ig:
rika @odorimu_rika
maho @odorimu_maho
ai @odorimu_ai
rinka @rinkabreadko
佢跳唱信之卷好聽過akhttps://youtu.be/TKzvLpDijxc
對剛出道collar: 跳得好普通咋喎!人地韓團train好哂先出黎!
對LT: 先出道半年,跳成咁已經好好!

Siu4
LT, EOS, 乙女, sica
呢d咪女團
唔駛個個好靚,有唱得有跳得有J得既就夠

Collar真係出隊IDC算如果唔係阿mo可以預埋soching
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞