一人一個對男性扣分嘅行為/表現

514 回覆
1922 Like 81 Dislike
以為自己好撚幽默
係咪都彈
嗰個醜 呢個柒
咩都懶勁懶醒
有時真係覺得連登係平行時空黎

到目前為止我識既女人當中,真係條條女都好鐘意信星座個個都對星座話題好有興趣
表現得好窮
咁唔識打扮/唔理儀容?
打Botox ,整容,化妝
著女人底褲
情緒病反而冇乜嘢,但冇病都極度負面嗰啲先難頂
表現得好窮

嗰樣貌表現得好反感

利申:智力障礙
你放心
啲女人都睇其他係咁post自己嘅女人唔順眼
女人對女人最苛刻
其實唔少女仔
見到個男仔唔係靚仔就扣分
問題係情緒病嘅定義好模糊

人人都有情緒,你見到佢諗嘢極度負面,其實都可能已經係有情緒病

根本冇得講佢係咪無病呻吟。因為有好多根本唔知道自己係有情緒病,以為季節性情緒反覆,所以無食藥

咁你覺得點樣可以判斷到嗰個人其實係有冇情緒病呢?
樓主呢d明顯係男人睇男人
1.星坐撚8成女人都鍾意。
2.sensitive又係d女人鍾意嘅野黎,d女成日覺得d仔木獨唔理佢哋感受淨係講道理。
3.就更唔駛講啦,大家都明,分別只係蠢女人一見到碼頭就信人有錢,聰明嘅女人睇完碼頭都識摸埋底睇下係充大頭定真有錢。

靚仔做乜嘢都係加分/平分嘅行為;

樣衰做咩都係有種先入為主嘅扣分制度
正常架喎 靚仔係撚大哂架 容錯率係高N倍
鬼叫父母生到我哋咁醜 唯有搵多啲錢補救
唔打扮 日日T-shirt 運動長褲 運動鞋 咩場合都係咁著
屌你老味 咁都得
唔係你估
第3超撚認同 Daytona Rolex
唔剪指甲/指甲有黑邊
屌你老母出下街啦
攞住個鍵盤當自己大帝
我真係唔撚知原來世界60億人都係得女人講星座
不知幾撚7多on9男人日日係度講
冇錢
冇樓
冇車
冇米八
唔靚仔
想打聽 逼你講你咩行情睇下自己要出幾多分力有幾多對手
心諗你自己on9都唔好以為人地on9
況且都唔好做到咁肉酸啦 大大方方唔得既
無人話男人完全冇,純粹女人多

男人睇得兩個原因:
1.迷信
2.溝女用
星座撚真係最弱智, 真係好識都算, 但九成九都淨係識太陽星座, 講下啲表面嘢, 搞到世界上好似淨係分十二種人, 仲要乜都賴曬落星座到
都係為咗上床啫, 你估真心嘅咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞