飾演Breaking Bad大毒梟Hector Salamanca的演員 Mark Margolis因病去世!

201 回覆
487 Like 2 Dislike
呢單應該計WW Jesse只係做佢支棋 佢都唔想殺Gale
BCS Lalo又係超神
不過死咗Victor條蛋散就計Jesse半個啦
冇錯,佢同gus 兩種super villian

guz炸雞最新crossover promotion
冇計
都咁大年紀
仲要係假波
係邊度睇得出kim本性壞
帶jimmy玩鳩Howard
細個偷耳環 之後次次做衰嘢都戴住
Lalo佢有Salamanca祖傳既癲佬特質
同時又有非常聰明既頭腦同個人魅力
成個家族佢係最危險既人
如果炸雞佬整佢唔死Walter肯定冇得發圍
依個係希臘佬
Rip叮叮叔
玩Howard我覺得係已經比jimmy教壞左先會咁做WO
佢未同jimmy去呃人之前 一直都係好人 又肯努力 又聰明 唔係比jimmy帶壞根本就成功人士黎
炸雞佬係BCS入面嘅冷靜程度未昇華到BB個level
如果無Mike幫手
Lalo好有可能成功覆啅
佢勁在你以為佢大癲大廢
但其實心思細密到癲
不過亦都反襯緊炸雞佬襟到lalo
但襟唔到ww
我同意kim本性壞過jimmy好多
但kim識停 而jimmy唔識
而kim都意識到唔斷呢個關係
佢同jimmy都唔會有好下場
最後kim去探jimmy果口煙
其實都係一種幸運一種「無事」既歎息
佢地如果一齊做落去結果相信會只係死亡幾時到
佢順手ko 左howard,我覺得howard係全劇最無辜既人之一
同埋其實去到最後walter white潛逃完去安全屋搵skyler
skyler都冇報驚, 冇屌走佢
Lalo有腦有行動力有膽識
Salamanca家族佢最勁最屈機
howard好撚柒鳩慘
本身以為佢係衰人針對jimmy
點知原來一路都係jimmy阿哥Chuck針對佢, 唔俾jimmy上位only
間公司俾佢兩兄弟害到唔見好多客聲譽掃地
之後好努力咁見客搵客先上番軌道
仲要一路有婚姻問題要去搵心理醫生傾

對kim都算係咁啦堅持幫佢俾學費
公司上番軌道都搵番jimmy話想請佢
都唔知佢做錯乜要俾kim同jimmy咁玩法
最後仲咁唔彩咁無辜死埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞