瑞典最強CV90戰車被俄軍俘獲並展示,"戰神"紹伊官到場參觀

85 回覆
11 Like 41 Dislike
你啲蛾螺屍哎呀老竇係伊斯蘭革命果時接收幾多伊朗軍投誠既M60同酋長,之後呢
歐洲想佢死就緊嫁啦,好多國家係花生國等執平貨
唔係小學生抄功課,就算抄都唔會每字每句複製

更重要係研究對抗方法,等自己既工程師開眼界,睇下人地西方標準去到邊
一早有
豹2就算啦 幾代前嘅產物
比得烏克蘭 有D機密野砍左先比
自膠
睇咗做豹1
豹1未到貨
最多cut 通訊系統
佢未來都係用cv90 落左1000架
由二戰啲虎豹到伊斯蘭革命既M60酋長,你啲蛾螺屍哎呀老竇屎眼都未開到喎
方法就未必搵唔到
但搵到之後俄佬唔夠錢,部門腐敗扣下扣下變左實際整唔到姐
都話早啲投降啦
家陣nato又送軍備俾俄仔
交換比呢臭閪蚑那賤蛆
醉鬼有撚生產力咩
之前 俄佬都送左好多t80 比烏克蘭
第4近衛坦克師 直接走人送禮物
人地一架頂你十架
然後樓主無視俄佬爛左果十架係到話有一架比人攞左
人地俄羅斯將軍都要去睇
俄佬啲二戰爛車爆左有冇人想睇
戰場首要係士兵生存,經驗戰士唔係硬件,唔可以大量生產不斷供應,二戰日本空軍愈打愈頹係因為太喜歡玩神風經驗機師自炒多一個就死多一個,相反美國佬中彈逃生唔係乜醜事,之後返防上新機又一條好漢,俄佬依家搞到搵囚犯,人係夠多但都係消耗品,人口又唔係多始終有一日會冇晒人
俄國人口本身已經縮,億幾人連搵適合兵役的人都開始有困難,五六張都照捉去當兵,真係唔知佢重可以撐幾耐,依家雖然守實烏東但已經冇大戰績,烏克蘭都不斷轟佔領區想守耐d轉化做領土有經濟價值都唔知幾時,政治就係咁現實同殘忍,唔係實際上打到一pat屎又點會聽話去沙地阿拉伯和談
即係就算俄完結今次侵略烏克蘭行動,下次再發起二次侵略烏克蘭行動,烏克蘭要面對CV90俄式做對手了
你睇我舊post 成日都貼啦,比人話無特別

而家就係知西方勁,睇下點解可以一架頂十架囉
蛾式虎豹M48M60酋長呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞