去開葵涌廣場邊間剪髮?

92 回覆
1 Like 81 Dislike
我去咗底層一對情侶嗰間幾年,最近加到太貴,想問巴絲去開邊間,推介下小弟
雖然個男仔剪得勁有心機,個靚女洗頭都幾舒服,而且見佢地斯斯文文唔MK但都幾吹得,佢見你唔多想講又唔會嘈住你,最重要唔會硬sell咩洗頭護髮產品!
間店播嘅歌幾輕快,就算等耐少少都幾relax
負皮又唔出黎面對嘅死全家
打手死開啦
打手
彌敦道9號
打手死開啦

我話佢太貴唔想再幫襯,請問我打咩手?
打手

又一智障
彌敦道9號

葵涌廣場呀,係咪太夜開post啲正常人訓晒
想話我係打手嘅唔該睇晒我講咩先,
仲有我係想問有冇其他更好嘅店,唔好好似樓上兩件小學雞咁未睇清楚就叻唔切
彌敦道9號

屌on9,彌敦道9號喺葵廣二樓
仲有我係想問有冇其他更好嘅店,唔好好似樓上兩件小學雞咁未睇清楚就叻唔切

人地話彌敦道九號又俾你屌
而家邊個叻唔切
Hit hair
彌敦道9號

戇鳩樓主有冇去過葵廣㗎

人地話彌敦道九號又俾你屌
而家邊個叻唔切

喺葵廣連彌敦道9號都唔識
好難唔猜測到樓主你係打手喎
最近有間$30
最近有間$30

邊樹?
彌敦道9號

就當我唔撚識嘢,但就咁拋個名出黎就當推介咗係咪現今九十後嘅主要溝通方法?
我講多兩句見解就話係打手係咪就特別潮?
打手就收嗲啦
打手就收嗲啦

又一條白痴,叫人推介另一間就當打手,冇撚讀過書
彌敦道9號

就當我唔撚識嘢,但就咁拋個名出黎就當推介咗係咪現今九十後嘅主要溝通方法?

你唔撚好柒啦
人地講完你就話正常人係咪訓哂
咁樣又係正常溝通方法?一句唔識野就帶過
得罪講句 係葵廣呢d mk地方剪都唔方正常得去邊
彌敦道9號

你唔撚好柒啦
人地講完你就話正常人係咪訓哂
咁樣又係正常溝通方法?一句唔識野就帶過
得罪講句 係葵廣呢d mk地方剪都唔方正常得去邊

求介紹唔間唔mk
我去咗底層一對情侶嗰間幾年,最近加到太貴,想問巴絲去開邊間,推介下小弟

知你講緊邊間, 我早幾年都去佢間剪, 人唔錯, 但價錢真心貴左少少, 佢勝在唔會SELL你呢樣那樣, 但自從有左50蚊店後, 我就改去50蚊店, 價錢相差好大, 但明白佢難處, 佢個位既店舖租金加得仲勁過佢收費, 佢差唔多係幫業主打工咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞