有冇邊個演員你係覺得佢淨係一個角色做得好睇,但嗰個角色真係做得非常出眾?

105 回覆
0 Like 2 Dislike
天下無雙同日劇都幾好
其實佢做鬼馬精靈角色好正又幾搞笑但佢成日做冷冰冰角色佢係有依種氣質兼唔同角色都做到分別,但佢演技又未夠火候經驗撐得到,尤其依啲角色嘅情緒人物變化要做到好細致先得,或要一兩幕情緒爆發嘅戲先好睇
Jimmy 仔好過項少龍
項少龍好睇但未算特別好睇
佢以前後生做戲幾好睇,無論忠定奸
淨係留意Jessica alba
Ken哥點會呀,係Ken 哥喎
佢適合做無咩表情/情緒變化既角色,有時睇佢做戲會覺得唔夠投入
對白唔掂,睇得出佢連講好對白都好吃力更加唔使諗點樣演加埋容易緊張有時成個人即刻硬晒所以做啲鬼馬角色尤其冇對白就自然好正可能因為夠放鬆做咁多冷冰冰角色做得最好係柏斯音樂特輯,真係做到細微嘅情緒變化不過佢天賦其實好高,少數唔駛台詞(甚至對佢嚟講係倒米)同高潮情節淨係憑節奏感同肢體動作已經搶戲,同埋每個角色都有唔同feel,不過衰係之後嘅情緒同角色變化佢要到日劇同天下無雙依啲位先進步到中上水平收得貨
Ryan Reynolds
咩戲都有浸deadpool味

劉華其實暗戰同桃姐都唔差
但標題講緊太突出 佢做昆哥真係上曬身
The rock
套套都係做番the rock依個角色
Jesse Pinkman

Walter White
The Gray Man佢個角色幾有喜感,加埋pat柒鬚好夾,唔覺佢有美國隊長陣正義撚味
Helen McCrory
劉德華每套戲都係演緊劉德華,門徒去到泰國試吳彥祖嗰陣,佢又係擺返劉華樣出嚟
黃子華做余樂天,其他劇都只係做緊唔同版本既余樂天
最近覺得一路瞳行幾好
Gal Gadot
好在唔係佢做barbie

gus
睇完呢個留言先知Gary oldman 係天狼星。。
唔怪得咁熟口面

睇咗十幾年。宜家先知係佢。。。
ironman 做法官個仔o個套都幾好睇

仲有套 sherlock holmes
漏左最勁既 maggie smith
星戰做奸角都ok

比起美國隊長,狼人應該更難取替
佢大把代表作啦
做雷洛 做賭王 做賭俠
仲有龍鳳鬥 無間道
好多都做得好好喎
定你係00後
係啦 我一定係00後

未見識過全盛時期既劉華點樣真我演出劉華
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞