英製 Optare 19 座小巴 抵港

32 回覆
4 Like 8 Dislike

個尾好似咁重咁, 啲司機大佬仲飛唔飛到?

收皮啦中間張相同第1,3張相都唔係同一架車黎架

Sorry 眼快快睇錯咗. 依張先啱:

人貼圖你貼圖點解你貼到鬼五馬六既
你新呢張擺明係展覽會張相入面果部長阿款黎架喎,架七米幾新車個籠邊有咁大呀? 錯成咁好難討論落去喎
低地台,有輪椅標誌? 可以落輪椅板?
D 小巴佬見到輪椅會唔會踩油走㗎

行醫院綫

睇D 小巴佬黑9晒面.

個尾好似咁重咁, 啲司機大佬仲飛唔飛到?

收皮啦中間張相同第1,3張相都唔係同一架車黎架

Sorry 眼快快睇錯咗. 依張先啱:

人貼圖你貼圖點解你貼到鬼五馬六既
你新呢張擺明係展覽會張相入面果部長阿款黎架喎,架七米幾新車個籠邊有咁大呀? 錯成咁好難討論落去喎

你可以試吓搵張 19 座 Optare SR 嘅 interior, 我暫時搵唔到.
我冇數清楚, 係我唔啱, 唔好意思, 誤導咗你哋.
坐最後點敢嗌落車
理得佢7唔7
架車又唔係我ge
安全就得,唔係大陸野咪幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞