楊何蓓茵: 會與獲取錄大學生密切聯絡 「當咗佢哋係家人一樣」 避免「因誤會而結合 因了解而分手」

42 回覆
3 Like 38 Dislike
年年都超額投考,
數據明明年年都成萬人考JRE爭果幾百個位
政府無腦都啦係第一日
缺低層廉價勞工姐
問你死未
入咗嚟想走?
佢忽略左有班人係鐘意死板工作。

係鐘意死板工作
林敏聰
公務員嘅公積金其實係比全香港,我夠膽講,比全香港嘅所有私人機構都要優厚。
佢傻撚左 抑或佢意思係私人機構唔叫「公積金」,所以夠膽比
你唔可以歧視人地鐘意刻板工作,你知道嗎(國語)?
同先洗未來錢有咩分別?
又唔會有一年有double人
淨係睇牙睇病私人工贏佢十條街啦
請人一定咁多quote, 佢想申請人數多啲,咁氛圍咪靚啲

好似switch hardware唔惦過ps5,但好多人買佢咁樣
ACO師
教育局局長d 家人
按我咁多年工作經驗,工作上只要有管理層提出呢d ,最後100% 都係搞著員工
佢好似少林足球入面攞士巴拿踢波嗰條友
講真一開頭個target已經錯左, 大學生仲點會入政府
一係就畢業移民, 一係就做幾年野儲錢儲經驗移民
政府工點會同佢地利益一致?
混水摸魚係要真係有其他嘢做先可以混水摸魚,而家嘅工作咪就係混水摸魚囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞