韓國個白種元連維記豬潤麵都搵到黎食

283 回覆
759 Like 11 Dislike
有好多鬼佬拍香港啦
佢個香港之旅拍左好多集
公道講句 我覺得係其中一集/幾集(例如有寫明呢句既呢集) 係收左一大舊錢
呢大舊錢cover到佢成個香港連crew既洗費 咪順便拍晒其他果D集數
如果成個series都係收錢拍
咁正路就唔會拍三送飯呀 維記呢D
同茶記唔同 茶記好景唔好景果陣D人都係咁食 仲要佢地食茶記果集都拍得D野食好好
但三送飯 維記呢D 唔好玩啦 難聽D講句真係影衰香港
垃圾韓, 一大碟年糕加一大pat辣椒醬撈埋, 又話係美食, 真係DKLM
可能佢真係鍾意食呢d街邊小食多

見好多台灣個d介紹黎黎去去都係個d野,個個差唔多,例如個間葡撻
見到我地咁慘 但都咁tough 知道自己身在福中不知福
近咪過嚟囉
嗰啲得幾千幾萬sub
視頻
1 Lesotho 72.4 per 100k 5.17%
2 Guyana 40.3 per 100k 5.15%
3 Eswatini 29.4 per 100k 3.87%
4 South Korea 28.6 per 100k 2.64%
5 Federated States of Micronesia 28.2 per 100k 2.87%
6 Lithuania 26.1 per 100k 5.42%
7 Suriname 25.4 per 100k 5.1%
8 Russia 25.1 per 100k 3.91%
9 South Africa 23.5 per 100k 4.45%
10 Ukraine 21.6 per 100k 5.25%
11 Belarus 21.2 per 100k 5.04%
12 Uruguay 21.2 per 100k 3.34%
13 Montenegro 21 per 100k 3.59%
14 Latvia 20.1 per 100k 5.16%
15 Slovenia 19.8 per 100k 4.28%
16 Belgium 18.3 per 100k 4.36%
17 Vanuatu 18 per 100k 2.63%
18 Mongolia 17.9 per 100k 4.07%
19 Kazakhstan 17.6 per 100k 3.72%
20 Hungary 16.6 per 100k 3.89%
21 Croatia 16.4 per 100k 4.13%
22 Botswana 16.1 per 100k 4.16%
23 United States of America 16.1 per 100k 4.92%
24 Finland 15.3 per 100k 5%
25 Japan 15.3 per 100k 2.66%
美帝高過日本
咁香港真係好食

係咖喱狗黃耀華d仆街做衰晒
呢間好撚好食
佢識普通話唔識廣東話
呢啲真係說好香港故事
你拎香港無得比 連日本都要比下去 香港真係美食天堂嚟 不過你要有錢
當笑話睇
https://youtu.be/Ibeoz8JzpNw
講維記只睇呢條片
近黎洪錫天同李元日黎左HK食d野唔同少少
當然有幾間咩bake house 個d一定有去啦
但比較其他韓國人唔同d
可能因為請左香港人做嘉賓
依加白種元呢條變左維記最高views片
bake house係咪俾左好多錢,點解個個都去食
你知唔知佢係邊個
食潔柔?
屌,之前有香港YouTuber拍片係日本見到間咁既野,但係主廚係韓國人,覺得好奇怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞