點解咁多女會揀肥佬?

198 回覆
594 Like 47 Dislike
大家去到果個歲數仲有咩好介意,介意既咪揀第二個囉

你想相處長久舒服定日日同對方嗌交?
屌你有錢就唔介意㗎啦 講錢最實際
咪撚吹得就吹
有冇諗過係一齊左先變肥
多數十幾二十就要青靚白淨,到左接近三十就講感覺同條件,男人會肥同禿已經係普遍的事實,所以好少介意,反而女人到左三十注重自我保樣,所以結論就係後生女拖MK/靚仔,中女/熟女好多靚女拖禿頭肥佬。
身邊其實識好多都係一齊前條仔其實唔係咁肥 係一齊左之後成日都要跟條女周圍食 條女食唔哂又要食埋佢 久而久之就養肥左 啲女其實好enjoy養肥條仔 有種係我養出嚟食屬於我嘅感覺
問得依個問題一係年紀細,一係未結婚,一係覺得自己唔係普通人

係連登,女=雞,靚仔高大有錢=溝到女,睇少啲social media啲打卡富貴post,果啲圈子唔會係普通人會過到既生活,如果你係果個圈子更加唔會reply我依句 "你另一半又大肚腩又禿頭真係完全唔介意?" 如果個個都係只睇外在,香港有9成人單緊身

感情從來係睇相處,睇生活,睇未來,靚仔/靚女=真愛/性格好/有計劃?
揀人時人地都揀緊你,你要既嘢,有冇等同價值去得到先
可以叫雞
但我都係冇女
本身未必肥
拍耐咗,幸福肥,就變肥佬
全球首富知唔知邊個?

識啲肥仔fd都特別咸濕同出軌或搞大肚走人
窮咪又係日日M記
經驗所得,多數女都鍾意男人有d肉有少少肚腩
三十幾打後應該唔介意
肥佬通常都財大
而啲女通常之後都會派帽俾佢
平衡返
醜又心地差 點解微辣堆壞心地都係樣衰
係咪真係相由心生
係一齊左就變肥
有錢幾賤幾仆街都有
愈賤愈仆街交友圈愈大愈有得食
欺凌者自己群埋一堆 = 多friend
佢地溝女特別受歡迎 = 易搵女
肥真係唔得對我黎講
感覺又懶又易病自我控制能力差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞