[KPOP] K-POP 2023討論區 (36)

1001 回覆
0 Like 16 Dislike
明知鏡頭影住就扮野
做作到呢 偷埋我貓貓神顏之位
2023年Kpop專輯Oricon直銷銷量排名

百萬女團nmixx係邊?
54753隻入面有冇500隻係gi粉買既?
喺北極同南極
Lily無辜的

冇人井?

好學唔學 學條白粉婆紋身
首歌佢有份作詞作曲,拎獎嗰陣就才女,抄襲嗰陣就唔關事,咁熟悉嘅
要對住個肥佬俾心
虐待兒童
https://youtu.be/ZbecP8ChydU

ARMY累街坊
tripleS
LOVElution ‘Xinyu’

<ↀ>
TRACK 08 : Number 8

JIHYO The 1st Mini Album "ZONE"

ZYO's ZONE #1

Release on
2023.08.18 FRI 1PM KST/0AM EST

Ailee香港演唱會最平都$980 仲要開平日
不過搶到飛都會去
熱帖 今天因為無概念的愛豆粉絲而在首爾新論峴地鐵站上演的鬧劇……
晚上新論峴港地鐵里傳出尖叫聲,最近韓國出現多起持🔪傷人案和🔪人嫌疑人,所以上升的人紛紛落荒而逃,因為還有人說聽到到異味,後來傳了有人持🔪和生物化學恐襲,警方立即報警後出動…結果真相原來是BTS SUGA演唱結束後秀了紋身,p6外國粉絲們激動地尖叫了出來

Cr. 哎一股清流

放過叡娜妹妹啦,欣賞你先選擇你嘅作品啫,從而突顯出原作首歌嘅價值

是 國民手滑姐給你的勇氣嗎?tag返你已經俾晒面你
又係牙米
【oricon】“出道兩年零九個月後,兩日內聚集94000觀衆,海外最快登上東京巨蛋藝人組合aespa,也是Kpop第四代中第一個演出的藝人。”
一個油頭大叔要個十五歲𡃁妹對佢俾心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞