何洛瑤 Sica 討論區 (1) 第一首個人單曲《天氣之女》31/7正式為你報導

1001 回覆
162 Like 102 Dislike
最小都三點式
唔sick
我插晒你哋啲眼先
咪發夢 P1X3L 5G浸溫泉都著鯊魚衣
感謝祭就係要做d平時唔做
我會努力令到一search 何洛瑤 就會跟住出 白卡
感謝祭應該要live唱一次天氣之女 summer ver.
同MV一樣著住西裝嬲 唱到‘學會即使濕透也感恩’ 我地就用水槍射佢 下一句‘暴雨都總會過 又多麼興奮’就除咗件西裝嬲丟上天解放三點式
Fans同條女一樣咁白卡
高蛇不想睇嗎
唔想乘人之危
關注精神病人身心健康
唔乘人之危唯有去乘電車啦
著住三點式一路唱到「雷電暴雨迸發令身體都太繃緊」就開始殭屍跳
然後全部fans一齊大叫「冇人識你呀依到」
接住下一句「學會即使濕透也感恩」就繼續用水槍射佢
首歌有啲似以前大台動畫主題曲風格咁
J ROCK輕搖滾係咁
相信之後會繼續 拎埋結他上台玩
viu竟然一次過係哂ig fb yt出chill club live版本
主席 請你自𠝹一下先

https://www.youtube.com/watch?v=Qa1Sh_dT6Mk
《CHILL CLUB》Solo首度現場唱!每天都是好天氣!Sica 《天氣之女》
感動
上CC台終於唔係做主持
好正式
流會可恥
果然係親生女
之前傳佢入collar得以為吹水

其實都唔係無可能

Between, 唔入好過入,而家咁樣咪幾好
篇新聞話佢嗰少job,秘密練舞
竟然估中一半
viu竟然一次過係哂ig fb yt出chill club live版本
果然係親生女
之前傳佢入collar得以為吹水

其實都唔係無可能

Between, 唔入好過入,而家咁樣咪幾好
篇新聞話佢嗰少job,秘密練舞
竟然估中一半
入去托咩 c團個風格都唔啱佢 西翼同am team又廢到好似唔存在咁

Between好耐未見過人用between
而家會被人笑 串錯字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞