周卓盈 Mic Chow 討論區 (6) 慢慢的等待第三首個人單曲

1001 回覆
16 Like 8 Dislike
我有佢一半咁靚仔就好喇
其實mic樣樣都好 不過要痴住條仔出show真係難攪 公司唔會食埋健哥 再係咁落去唔係辦法
你就好
我有佢1成咁靚仔已經滿足
我覺得健哥算係一路同佢造音樂既班底
如果真係有公司想簽
應該都冇影響掛
冇話要一齊簽架嘛
一樣可以freelance合作
發覺mic mic同胡鴻鈞一齊上榜
老友你勁公道
一齊睇?
做咩恰AA

佢好人嚟
耐無入嚟 留個名先
咁多啲入嚟
你又派好人卡
成日都沉底
是 沉入我心底 好似mic B一樣
你真係food boi material
大膠覓
掛住我嗎
我只係掛住覓覓
好大靚

🎙《超級普通人》應援派發🎙

[普通得總有我的時間 我相信的都可以🦸‍♀️]

派發詳情:
*A4海報只限活動現場派發*

小卡及A6 Postcard派發
日期: 25/8/2023(五)起 派完即止
時間: 視乎各店舖營業時間而定

新界
大埔 丸茶手作
📍大埔廣福道136號B地下(近運頭街)

沙田 犀牛犀牛
📍沙田沙田正街21-27號沙田廣場3樓31E號舖

葵芳 Nuttea
📍葵芳葵富路7號葵涌廣場1樓潮流廊B號舖

荃灣 迷客夏
📍荃灣大河道98號如心廣場二期1樓111號舖

九龍
旺角 Nuttea
📍旺角彌敦道688號旺角中心1樓F52號舖

旺角 迷客夏
📍旺角西洋菜南街1A-1K號百寶利商業中心地下12號舖

觀塘 犀牛犀牛
📍觀塘巧明街99號巧明工業大廈地下1號舖

港島
銅鑼灣 迷客夏
📍銅鑼灣利園山道17號地舖

北角 犀牛犀牛
📍北角北角邨里1號北角匯一期地下G13號舖

中環 Nuttea
📍中環皇后大道中151-155號兆英商業大廈地下C2號舖

大家攞完打卡記得Tag返Micmic同FC🫶🏼
@ micmichow
@ micmic.fansclub

🎤請有禮貌及保持秩序向店員詢問
🎤請大力支持良心小店
🎤領取時 需要先Follow小店IG

#Mic周卓盈 #周卓盈 #MIC #超級普通人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞