動漫節開鑼現人龍 頭籌市民:疫後更豪爽預花1.3萬元買心頭好

220 回覆
41 Like 55 Dislike
螢光舞王
睇相今年好似多左女毒撚
同我講做乜 出去會展講呀嘛
當年我都有去排天下攤位
攞馬蛇簽名
唔好懶醒啦hottoys咪就係要現場訂
你淘隻黎睇下?
預1.2萬至1.3萬元買心頭好

hottoys?
鬼佬一樣有comic con
去轉Reddit 睇下鬼佬地下大儲figure可以仲癲過香港
其實我唔明明明hottoys香港公司有哂港幣官方售價
條友quote個日本價做乜撚
仲要係到包拗頸 柒咗唔識咪算
地方*
點會冇毒撚去
死咗十年唔只
門票收費年年加,參展商數量年年減,之後變埋散貨場,幾年前開始已經完全冇mood再去
今年係唔係連勇者塔都冇
有萬三唔去秋葉原 去動漫展係點
香港去日本同鬼佬去日本距離都唔同而家日本Yen又跌
請問唔係人傻錢多係咩
香港人最鍾意俾錢香港買淘寶貨 唔係人傻錢多又係咩
好驚訝香港人仲可以搵咁多錢 真係好好彩
咪又係死炒狗排
冇毒撚參與邊有咁大個show。
依家乜柒展覽都冇晒,動漫節可以搞到咁大仲唔係貢獻緊個社會?
香港動漫節其實真係一年不如一年,聽去過嘅人講今年無論參展商數目、牌頭、誠意、展品貨品款式、人們嘅熱潮其實係咁多年最弱最少,以往啲遊戲大廠今年都冇乜心機展出,求其叫做有個位宣傳吓俾人睇吓玩吓就算,最多都係攪吓啲細雞嘢活動,以前嗰啲咩天下、天行社嗰啲大出版商冇哂,以往呢啲大型本地漫畫攤位人潮鼎沸,但依家熱潮一早冇哂..........得返黃玉郎呢檔喺度缩埋一個位喺度白頭宮女話當年,裏面根本就已經冇乜漫畫攤位,似賣貨場+跳蚤市埸,聽人講01至10年嗰陣嘅動漫節嘅氣氛其實真係好過近年好多,但好多00後都唔知呢個真相

比蔡思貝野生捕獲
轉身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞