俄羅斯溫壓彈 TOS-1A自走裝甲火箭炮 被烏軍改裝FPV 自殺無人機擊毀

39 回覆
30 Like 4 Dislike
Dji 無人機算唔算武器先問題係
班花生友好惡
屌你人地架航空母艦廿幾年前賣,橙色革命都未到,都比你話親共咁,人地而家咁講都係現實考慮廢事已經打緊仗仲多個敵人姐個標準拉到咁撚高

你咁講成個西方世界比軍援烏克蘭咁緊張都都係精神失常啦不過堆侵膠應該真係咁諗架啦拜神拜到是非不分咁都唔知邊個係追星
點解只係回第一單

後兩單係上年既事
你有咩回應

被人打 又話自己人類救星
自己輸左就人類文明玩完
結果係人權法投棄權
你咁做就現實考慮
其他人咁做就唔得

同果班鬥黃撚一樣
大大個apple不停奶共無人出聲
因為現實考慮
我咪回左,人地喺自由世界前線打緊仗成本已經好撚高,講緊係成個國家比人打爛哂死大量人,你仲要求人地同時面對兩個敵人
雖然冇咩可比性,但學你咁套用返香港情況既話,要求人地做到自己做唔到既野,極端黃咪你呢d
唔好忘記你自己仲係連登覆緊post咋講到自己好大犧牲咁
你自己講人地打緊仗
成本己經好大
所以唔做野

點解人類文明之父 澤仔 2020年
都無出聲支持香港

[url]https://www.axios.com/2020/07/02/countries-supporting-china-hong-kong-law
[/url]

事實上支持佢我無問題
最撚乞人憎係成班人好似追星咁
我無講過自己有犧牲

自己睇下我之前講咩

因為樓主一時貼烏bad news (負評多+屌樓主), 一時貼俄nad news(正評多)
我只係指出呢樣野

立即被你地親烏撚 屌我咩主人支那
成班都精神班

我話左我只係睇戲
個陣都未打仗,2020同2022對佢地黎講係兩個完全唔同既世界黎,仗都打埋係人都知戰後會歸邊啦,人地普通烏克蘭人肯定知中國有份比軍援俄羅斯喎你上youtube都見到有烏克蘭人講啦
仲有其實你唔好打稻草人啦,我又冇好似堆侵膠咁當佢神咁拜話佢係人類文明之父,講到佢一個人做咩都係100%代表成個國家咁,就算民選政府都唔係咁啦,拜登又係唔係代表全部美國人呀
只係覺得用對佢一個人既喜惡discredit人地成個國家既effort好撚酸臭姐
呢個我冇屌你喎
係唔係好驚奇
俄烏呢隊斯拉克兄弟
係香港抗爭都只係食花生

就好似你唔會理咩以色列司法改革
蘇丹,敘利亞,也門內戰
(根本無幾多人留意,睇下班人點吹豹二就知
豹二根本係敘利亞,也門都爆唔少)
肯表態同批評中共就已經好好

俄羅斯無係香港國民法表態
就被你班友話係契哥背叛契弟

烏克蘭唔表態
就話現實考慮,成本過高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞