(有圖) 5廢青一早玩電話唔讓座比大肚婆

115 回覆
1329 Like 38 Dislike
話唔定個5位阿叔都係大肚
老野同大肚婆正仆街! 啲死老野大撚把時間,想坐可以搭倒頭車去總站,我為咗可以坐專登行前一個站甚至坐倒頭車,點知去到你老哥上車果個站就要起身?咁我之前做果啲嘢嚟把撚呀?

大肚婆最撚賤,屌你老母又唔係我搞大你個肚,點解要我付出代價?你老公搞大你個肚咪叫你老公讓坐囉,再唔係你咪揀個有司機車你出入既老公囉。喂,你屌又唔比我屌,仲要我讓比你坐,我前世欠撚咗你定姦撚左你呀? 你大唔大肚係有得揀,但我讓唔讓坐無得揀?我屌你老母,屌你老公呀!!!
而家d 90後
平心而論,會唔會大肚婆係另一邊門入之後企嗰度
如果大肚婆企正係佢地面前都唔讓,咁就或者真係唔讓座

通常大肚婆都係簡關愛座個車卡上
垃圾廢中唔識讓位
點解大肚婆一定要坐,會唔會有大肚婆想企?
大肚婆會唔會成日坐,有時想企下
唔推唔係人
有冇人走去FB D 濕鳩group出下張圖串下D廢中 廢老
有冇人走去FB D 濕鳩group出下張圖串下D廢中 廢老

得LIHKG 願意放棄呢d道德高地ge姐

ching 好波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞