石原聰美(里美)(24) 期待新戲上映『ミッシング』(2024年公開予定)

782 回覆
11 Like 3 Dislike
下星期二
上次大葵好似都係破紀錄
呢個我知
只係純粹表達想睇下一集心情
哈哈
我都好期待
屌笑撚死 真係成個阿嬸咁
男主近鏡老撚到
朝日應該好滿意 救咗火9上返平均線
就算田中都好老
今時今日7.9好好啦
瘦得滯太乾
呢樣真,年輕大一瘦就睇落好乾
唔係賣花讚花香,但里美勁在個人係瘦但塊面都仲有肉,仲要冇法令紋
全靠佢保濕做得好足,靚真係唔可以懶
佢真係極度克己自律嘅人
見到官方twitter講話destiny係日本nteflix排第一,即刻上香港netflix睇下,估唔到排第四,非netflix原創日劇可以入到香港頭十係好少見,今次新劇個頭開得超好,希望keep到尾
原來係客串

演員#滿島光#(38)將主演2024年夏季上映的電影‘LAST MILE’,本片由執筆了包括‘非自然死亡’‘MIU404’等電視劇的著名編劇#野木亞紀子#和導演# 塚原亞由子#再度攜手的完全原創作品,是一部描繪了發生在4天時間內不間斷的爆炸事件。 在片中,滿島飾演的是被分配到流通點的中心站長,她與時隔14年合作的#岡田將生#(34)組成搭檔,追尋連續爆炸事件的真相。
飾演三澄美琴的石原里美率領的UDI實驗室,時隔6年再次集結! 「不允許不自然死亡」的專家,挑戰連續爆破事件的真相——!

石原里美飾演死因查明專家聚集的「不自然死亡查明研究所(UDI實驗室)」所屬的法醫解剖醫生·三澄美琴,井浦新則飾演同樣是法醫解剖醫生·中堂系。 市川實日子飾演UDI lab所屬「三澄班」的臨床檢查技師東海林夕子,飯尾和樹飾演「中堂班」的臨床檢查技師坂本誠。 還有飾演UDI實驗室所長·神倉保夫的松重豐等熟悉的成員,從連續爆炸事件中被運送到UDI實驗室的遺體開始,找出事件的真相。

此外,窪田正孝飾演6年前在UDI實驗室打工,如今成為東央醫大實習醫生的久部六郎。 藥師丸博子飾演三澄夏代的繼母,龍星涼飾演搬運遺體的森林殯儀館的木林南雲。 此外,經常與大倉飾演的毛利忠治搭檔、飾演西武藏野署刑警·向島進的吉田烏龍太4人也將在本劇中繼續登場,與UDI實驗室的成員一起,一同參與爆炸事件 和被掩埋在黑暗中的「死亡」面對真相。

sorry應該唔係客串 睇落UDI戲份幾重
搵得返全部人好心拍續集啦
順手拍埋unnatural 2 得唔得
Btw套戲有冇miu404嘅人?
https://www.instagram.com/reel/C5raJ8hhHxi/?igsh=MzR0Ym42aWFjY281

次回係チョコレート,諗番起失戀朱古力既紗繪子
好似未公佈,不過如果有埋budget會唔會太高?
日本戲成日都群星烘照咁,唔使片酬咁,有都唔奇🤣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞