Flash閃電俠電影美國票房蝕死,最新或有機回本或蝕少少

96 回覆
9 Like 10 Dislike
DC 近年嘅戲好過Marvel
Joker Batman 呢啲
時光隧道個保護罩好柒,可能睇慣美劇果套覺得個半圓好垃圾冇咩動感
連登先係清泉
睇d演員 服裝
以為睇緊搞乜鬼奪命雜作咁
真係投入唔到
香港串流平台幾時有?我想買
佢條女睇到想嘔
個排仲有transformer 7, little mermaid 真係睇到PTSD

中国共產党都好多億人信
其實係好睇
不過男主角搞到好多人杯套戲
衰幾次,形象好難兜
想屌
編排同推進有啲混亂 搞到最尾累積爆發嘅情感去唔到極致 但極體算唔錯
我覺得marvel gog3 正啲!
呢個barry alan 先好睇,ching 色野
如果唔當係Batman 睇,真係拍得幾好
但你睇緊嘅係Batman,係可以用智慧打倒超人嘅Batman,而唔係神探Bruce Wayne
冇cg變左笑位
小人魚劇本中後段係好差,甚至求奇。
但呢套香港票房係幾好
其實幾好睇
最近M記啲戲同劇都垃圾
一次過煲曬MOS>BVS>ZS JL
再睇Flash係幾正
老母嗰段
但同期玩多重宇宙又輸Across the spider-verse

唯一唔鐘意最尾
黑人魚嘅票房係唔理想,但今年暑假大部份嘅舊品牌大製作(變形金剛/DC/彼思/奪寶奇兵)都大炒特炒,相比起嚟黑人魚票房無網上吹噓到咁災難性

除非你 set 到個標準係黑人魚唔似獅子王阿拉丁咁掃十億票房=迪士尼要執笠,但實際情況可能係疫情前迪士尼太順風順水遮,今年觀眾口味又變咗
真係好樣衰
其實套野ok, 但太多野要交代, 太多彩蛋要放入去, 搞到成套情節太快, 而且太多無必要既彩蛋, 例如最後既水行俠都唔知為咩野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞