[BUNNIES] NewJeans討論區(45) - 25/7 'ASAP' MV公開

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
自製Kpop card game kpopcg
新入坑留個名
Cool with you super shy好正

& Minji
ASAP同 ETA呢
現在Melon Top10的情況 (7/24 23:00)

女團和男solo

來源: theqoo https://theqoo.net/hot/2868847191

1. Cool with you去哪了ㅠㅠㅠㅠ

2. 雖然Super Shy本身不是我喜歡的類型,但是中毒性真的很強

3. 朴宰正的歌很好聽,繼續長紅吧

4. 全部都是我常聽的歌曲

5. 我喜歡SEVEN和ETA.. 但是怎麼沒有Cool with you ㅠ

6. 看到宰正終於紅起來了,姐姐我好幸福啊

7. 這個陣容裡面竟然有朴宰正,真的好厲害ㅋㅋㅋㅋㅋ

8. NewJeans的歌曲都是我喜歡的類型,整張專輯的歌都很好聽.. 如果Get Up能再長一點就好了,我真的超愛這首ㅠㅠ

9. HYBE真厲害

10. I'm a Queencard

11. 而且柾國的還是英文歌耶,真了不起

12. Lauv和Charlie Puth幾乎就像韓國歌手了.........

13. 希望Get Up的名次能上升,然後下次一定要出完整版的歌曲...

14. SEVEN啊,你要好好撐住!!!!

15. 柾國的歌曲我怎麼聽都聽不膩

(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)

唔記得有冇人po過
丹B瘦到咁 究竟有無食嘢
夾撚住
估唔到有New Jeans冇Cool With You
韓國人唔聽抒情歌
Cwy 反而闖美
想知係咪因為朝偉入坑
呢樣真係估唔到
ETA就正常發揮
喺d 笑collar嘅post成日見到newjeans大名
有啲好奇

朝偉係第一個睇嘅mv但睇一次未入坑
多謝領令你留意到新牛
Collar呢啲真係冇得比
Ditto係最偉大嘅mv 一定要睇晒side a&b
有冇鍾意邊個member
都唔知邊班傻鳩成日攞嚟比
兩隊明顯唔喺同一層次
C團純粹係出氣袋
乜都唔做都會比人提 然後拎出黎屌打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞