Sony 發表新一代旗艦真無線降噪耳機 WF-1000XM5

828 回覆
43 Like 179 Dislike
咁so far 我個隻21年尾買,好彩到家陣都冇電既問題,我朋友個對22年中買都係冇事,我估上年個firmware update特登講明係fix電既問題,唔多唔小有d用既
有得換電無問題啦都係大約1年一次
因為SONY D 更新ON9
每次更新都 debuff左
電廢囉
不過免費換由鳩佢
水貨m5,平d先買,行貨差價夠買下一代水貨
經歷過m4 真係唔建議買水貨
一陣又炒車 連換嘅機會都冇
iphone用番air pod算啦
個藍芽codec廢 買其他都晒氣
air pod起碼可以裝飾下個盒
如果都係壞電都還好,自己有小小工具就可以搞掂,如果今次係壞其他parts就rap得
唔知m5個通話點
暫時都搵唔到邊隻耳機可以搭地鐵講到電話
硬件問題點靠firmware 解決啊
我其中一邊耳機差差下電成隻爆開左 見到入面零件 會唔會當我人為損壞唔換俾我㗎
price 細鋪買xm4行貨 有保養?
Xm5 $2340 已預訂
唔識㗎我
xm3換啦
手執xm4
等xm5電又有問題跌價任換先升級
用airpod pro 2成日跌
呢隻會唔會?
你條廢柴都應該係用iPhone架啦
battery about 10%
please recharge headsets, power off
battery about 10%
please recharge headsets, power off

屌你老母
柒到爆開,又係粒電問題?係既話應該換俾你既。。。
用iPhone一係返去交會費一係買500蚊樓下,唔好哂錢
唔係wo, 單元都唔同左
又輕身, 降噪我唔知有冇進步, 但單係音質, 輕左, 同粒電無事(應該)
都值得買5 唔買4
因為電量不平衡是死症, 焗住等幾時你頂唔順上sony換電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞