澳洲寵物移民圍爐

17 回覆
0 Like 2 Dislike
澳洲竉物移民diy ing 去到bicon 申請緊個part 唔知有冇TG group 一齊交流下 or 留TG 傾下交換心得🐱🐱
LM
我都睇緊details
諗緊diy定agent
https://youtu.be/ujL5DSxyC9Q

我覺得佢地講得幾詳盡

不過記得做rabies 抗體之前
要去漁農處做身份認證先
到澳洲Quarantine 就由30日減到10日
Lm
報緊private jet 個價
但始終好想陪住貓貓飛
想問下做身份認證洗唔洗等出結果?
定一日就完成可以去做抽血?
要隔一日去拎result
身份認證記得要預約
一定要去做左認證後先驗血 去澳洲先會可以由30日quarantine 變到10日
上星期帶左主人做認證但佢冇講過要拎result, 只係話做完認證第二日先好去驗血

如果係咁係咪直接約驗血就得
認證完第二日就可以拎返張身份認證cert
有冇知bicon permit 要等幾耐先批? 等左成2個月都未有聲氣
Firm 左幾錢未? 都想知下價同邊間
批左啦個permit!!!
恭喜
等左2個月?
下一步係咪BOOK隔離?
係呀book PQE quarantine, 你到咩stage?
岩岩抽左血等報告
巴打諗全坐邊間? CX好貴
Qantas ,平好多。 開番啦
可唔可以講埋幾價同埋咩品種
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞