有無人覺得張敬軒依家個樣好怪?

204 回覆
720 Like 145 Dislike
髮量點多到唔自然
以前短頭髮,依家啲頭髮長,佢髮型師幫佢吹返個型已經望落爭好遠
仲有我未見過佢頭髮生疏同禿頭,有嘅影嚟睇下
林家謙個樣再柒啲,成日覺得佢好似林夕
額頭打針 本身中間好凹 線條流暢咗 (或者個陰遮住咗冇咁覺)
提眉 本身眉同眼距離好近
眼下面打針
雙眼皮因為老窄咗
嘴邊肉因為老瘦咗
箍牙
其實佢都42歲 keep到咁算係咁啦..
唔通個個郭富城咁咩
連登仔全部40+嘅佬都係天生麗質勁靚仔
出街直頭乜打扮都唔洗,唔”扮後生
講真
你估湯佬 國貨城 呀嬌個啲真係唔識老咩
全部都打哂野啦

The rock個啲50歲人仲一身肌肉咪又係要靠好多「科技」先keep到
箍牙
覺得太厚粉
咪就係本身都唔係賣樣
同埋佢兩個都冇讚過自己靚仔
依家出得嚟做明星,化個靚妝,著套靚衫都要畀人話真係慘
係唔認老又點反正各方面都吊打緊啲後生
最騎呢係啲人話佢扮後生
邊啲行為舉止係扮後生?
唔好話星啦,叫啲人唔好咁井底蛙
出街望下40+嗰啲佬點「扮後生」先啦
同埋你估個個想扮後生就有資格扮咩
個樣生老啲樣衰啲都扮唔撚到
https://www.youtube.com/watch?v=EOyCqzLxEbQ&

https://www.youtube.com/watch?v=m9Wyh6Drwcs&

上面條片16年 就咁睇似整左下巴 明顯長過以前 其他睇唔出
打野我諗點都有 怪可能係佢依家厚粉
同吳雨霏一樣,明明有執,但又唔知執咗乜,反正就係靚咗。主要係個鼻
其實老左又要係咁補針
佢仲未補到變ansonlo已經算好
去到ansonlo個啲要打溶解針打造重練仲慘
我仔成日認錯佢係Jeffrey
油頭仔變左化妝仔
而家有d似MJ
髮形 同化白咗 已經型咗九成
咪係
仲有成日笑教主妖
你地carry到妖先算啦
咁最近佢個機場look又好似過咗少少火嘅,淨係諗到呢樣….
似主要靠化妝 有少執 應該無大整
雙眼皮有,佢皮距原本闊好多
之前kfc個廣告
第一眼見完全認唔出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞