Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 657 大型炒車現場

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
唔知個身會唔會改 main英都訂唔落手
換牙同舌頭
人地改會靚左
HT一手多柒到
係唔係因為關節
難得呀活玩新野
小丑 1:6比例珍藏人偶 (植髮版) (香港限量: 1000套)
7月28日及7月29日供已於網上登記之ehottoys.com會員預訂 : 每日400套
數量有限,先到先得!
7月30日起供公眾人仕預訂 : 200套

即係植髮 joker呢兩日都可以去eshop訂, 唔洗去會場排?
之後200 隻就walk in ?
真係屌佢老母 HT呢間野完全冇人客個方面諗 錢就識賺
好撚仆街其實
係, 佢關節係幾核突吓, 連少少隱藏都唔做
而且個身三段式太核突
不過我都會訂
Ehottoys會員可於以上鏈結登記Hot Toys 香港動漫電玩節的會場限量 ‧ 特別 ‧ 優惠‧珍藏版人偶的預訂時段,凡成功登記之ehottoys 會員須親身前往香港動漫電玩節Hot Toys展位 (F01) 辦理預訂手續,否則其預訂資格將會被取消。
阿活找佢打辦 但應該無植開joker

上一隻1/4
就黎爆post.
其實可動眼係咪可以玩下換眼 不過阿活要收埋Dark side眼留返下次出入魔版
拉打一對原價+3000 CLS
原來eshop會員全部都登記得 唔怪得咁快爆
第一二日如果頭籌優先過登記嗰啲可以訂就好笑
即係頭300個可以去其他地方買完嘢返嚟都排先過登記嗰啲

我覺得絕對做得出
講真越睇越靚有啲想要
已經見到有代訂師,只係訂隻蜘蛛保平安算
剩低個D 似留比街客訂
30/7-1/8
傳媒優先訂係基本 好似都唔只一次見到TOYSTV條友放傳媒單
呢兩隻唔係任訂咩 早3個月玩值得+3000咩
炒狗又可以開飯啦
餓左幾撚耐班友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞