Anson Lo演唱會|現場直擊開騷前場內粉絲座位實況!跳樓價劈售黃牛滯銷燶飛現實係?

16 回覆
5 Like 2 Dislike
MIRROR成員Anson Lo(盧瀚霆)一連四場的首個個人演唱會《FWD 富衛保險10周年 x HKT 呈獻 :ANSON LO "THE STAGE" IN MY SIGHT SOLO CONCERT 2023》於今日(7月23日)的MIRO場首場開鑼,場內粉絲座位實況一直備受網民關心,即刻現場直擊睇下咩情況!

今次Anson Lo的個唱開騷前幾日,網上一直有不少「炒燶飛」情況出現,有不少持票人為求散飛不惜「恐慌性拋售」門票。記者在第一場MIRO場開騷前約十五分鐘,於現場觀察所見,場內粉絲座位未有爆滿,反之有不少「吉位」,目測現場暫時僅坐了約7成觀眾。
大家有冇支持教煮
好似見到我同事
咁都認到
16萬人去哂邊
教主咁多票 無理由會坐唔滿人喎
又俾連登仔燈到full哂

利申不是鏡粉
明明full晒只係你哋睇唔到 乜呢個唔係紙紮公仔盂蘭節show咩?

好心, 直接等開場影相, 起碼有代表性啲
仲有點解後面正面唔影

利申: 其實真係想知
因為開左場 就影唔到佢地想見既畫面囉
https://youtu.be/3MiLuAxNB-o

8:25pm係咁喎
乜老屈已成潮流
又話full哂既

雖然full哂都會話係跳樓飛黎
未開場影梗係啦屌 想人炒車?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞