有無巴打番過一個叫資料輸入員既職位?

19 回覆
1 Like 1 Dislike
無聊想搵d hea工,呢份工點架? 做過既分享一下

我速成,60秒用最高速可以打50隻字+
一定唔會hea得去邊,。。。
打字打到你傻
以前part time試過打字打到訓著左。
真係悶既。不過少野煩d
以前part time試過打字打到訓著左。
真係悶既。不過少野煩d

dream job
搵過一份喺灣仔返工嘅 齋入資料 間唔中睇下報表咁 月薪$6x00 朝九晚六 一個禮拜返5日 返足一個月先有糧出最近呢兩個月嘅事
翻過三份,都係當暑期工返,
唔難做,但要你keep住做野,
影印入file都要做,到時又教你點入excel formula果啲野
好撚悶囉 不過唔洗對客應該
想做
但暫時recruit同jobsdb都未搵到啱心水
做過 真係狂入資料 對眼長望電腦又多字啲字有時又細隻眼會好攰 但真係好hea
搵過一份喺灣仔返工嘅 齋入資料 間唔中睇下報表咁 月薪$6x00 朝九晚六 一個禮拜返5日 返足一個月先有糧出最近呢兩個月嘅事

有無最低工資

有無最低工資

理論上有,但除返開搭車食飯其實冇

有無最低工資

點解咁都做?
返工前唔知返幾多個鐘咩?

有無最低工資

點解咁都做?
返工前_唔知返幾多個鐘咩?

你咁樣都算全職啦,當你40蚊一粒鐘,一個月都應該有7xxx啦

我見d搵工網,呢類工作,pt好似都有45+
做過 真係狂入資料 對眼長望電腦又多字啲字有時又細隻眼會好攰 但真係好hea

你又話狂入資料,咁點hea

即係無論我打得幾快,都會有新野打?
我以前都有考慮做 但人工真係低到喊 part time 都係30至40 1hr full time 1萬附近 打字快要配合其他技能 先值錢
我做就係咁打data, 好悶
但好在唔洗對啲咩人, 自己喺一二邊自己做
可以玩下手機
我以前都有考慮做 但人工真係低到喊 part time 都係30至40 1hr full time 1萬附近 打字快要配合其他技能 先值錢

我見上d搵工網,見最低都好似40-45 , 高既有50-55

我見上d搵工網,見最低都好似40-45 , 高既有50-55

巴打如果想做part time 的確幾抵
因為part time 多數做customer service 嘅工 除非做倉務
做打字 起碼唔駛對住班濕鳩客人 又可以坐係度做嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞