點解d 疤狗咁憎尼馬?

79 回覆
50 Like 4 Dislike
想問下疤
今次賣尼馬嬲d 定 費高單野嬲d

賣費高個陣有成班人都未做fans 點答

講到尼馬垃圾咁真係做乜鳩
美斯c朗之後仲有邊個有咁既實力同商業價值
本是同根生 唉

留意到牙gap中文好左
班友冇聽何wayne講波 人地一早話尼馬走 巴塞先會有皇朝既機會
筆錢可以用黎買戴巴拿

佢都on撚9

梨地吾聽牙wayne 咪比皇馬食住兩年lo

睇條友個名都知佢嬲撚到
尼馬走對疤係好定壞 放長雙眼睇囉

尼馬點都勁過dybala la 屌
條友成日講到尼馬垃圾咁

人地話尼馬冇整體意識 鐘意上腳自己扭 會影響巴塞主攻流暢度 話佢識合踢反擊多d 幾時講到尼馬垃圾咁 佢都話尼馬過psg會成功

條友講到唔撚比扭咁
吓吓德國咁踢
足球仲有咩樂趣
仲話買dybala取代
屌dybala撚識踢翼咩

佢都on撚9

梨地吾聽牙wayne 咪比皇馬食住兩年lo

睇條友個名都知佢嬲撚到

條友成日講到尼馬垃圾咁

人地話尼馬冇整體意識 鐘意上腳自己扭 會影響巴塞主攻流暢度 話佢識合踢反擊多d 幾時講到尼馬垃圾咁 佢都話尼馬過psg會成功

條友講到唔撚比扭咁
吓吓德國咁踢
足球仲有咩樂趣
仲話買dybala取代
屌dybala撚識踢翼咩

見到話買大巴拿可以建立皇朝就知佢弱智啦
想問下疤

who is figo

有經歷figo果班唔會上呢到連/高登
班友冇聽何wayne講波 人地一早話尼馬走 巴塞先會有皇朝既機會
筆錢可以用黎買戴巴拿

何wayne條垃圾班信徒真係on9

講到你要買人人地就一定放比你咁
之前仲叫皇馬買利雲,以為玩緊FIFA

睇條友個名都知佢嬲撚到

條友成日講到尼馬垃圾咁

怨婦咁
雖然人地收足錢踢巴塞
但依幾年都叫交足功課
咁樣對人

成個女人咁彈出彈入拖幾個禮拜先公開話走
畀足錢你踢波你咁對球會?

幾年前法比加斯咪一撚樣,死疤狗仲要笠佢波衫添牙我屌你老母

咁咪屌法比囉 有人會奇怪阿狗點解憎佢?

單野未搞掂點公佈呀?
睇兩份報紙就當自己insider?
根本佢一開波就冇話唔走
筆錢可以用黎買戴巴拿

仲係度問人有係聽何Wayne
佢邊尻個呀
本是同根生 唉

留意到牙gap中文好左

筆錢可以用黎買戴巴拿

佢邊尻個呀

條撚屌出名反曼
259!!!!!!!!

吾比人轉工咁惡 =.=

吾你老母
有億5買古天樂
練下兵下年5億賣比psg啦
唔明有咩好反
筆錢可以用黎買戴巴拿

佢邊尻個呀

條撚屌出名反曼

我都想知邊間豪門八月仲會放主力,
熱身賽差唔多踢哂,又知你疤狗等人用,
150m都未必搵到水魚放人
有億5買古天樂
唔明有咩好反

想問下疤

who is figo

有經歷figo果班唔會上呢到連/高登

分分鐘連費高有踢過疤狗都唔知牙

費高踢緊疤個時
佢地可能飲緊奶
又或者係一半精一半卵
古天樂 > 尼馬

嬲what
古天樂 > 尼馬

嬲what

有億5買古天樂
唔明有咩好反

高普話我係唔能放古仔呀。

吹咩。最多唔能教利記。

大能把球隊請我呀。
有億5買古天樂
唔明有咩好反

吹咩。最多唔能教利記。

大能把球隊請我呀。

我地疤菜買人無話買唔到
有億5買古天樂
唔明有咩好反

吹咩。最多唔能教利記。

大能把球隊請我呀。

我地疤菜買人無話買唔到

我地沙維碧基一人一句 口水都浸死成個利物浦市la

粒多次波衫咪得LO

https://www.youtube.com/watch?v=2onN4AxazXo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞