廚房電器 Bosch同西門子既分別係邊

39 回覆
1 Like 6 Dislike
地產商送d型號係唔係最廢個d?
發動機一般應該係講內燃機?
由燃料 空氣壓縮爆炸產生動力
摩打應該就係純粹用電去轉
唔一定係最費,但啲貨肯定唔同,即使同零售版同款同型號,發展商跟果部啲料通常係差啲,係啲特別批量生產嘅貨黎,甚至乎有啲型號係香港本身無返過無零售,但會係樓盤出現,而且代理有保養。冷氣都有同樣情況,反正就係發展商果部同你係出面買到果部係有少少唔同啦⋯⋯
一定用最低等既生產線
bosch家電個品牌賣左比支那狗啦
依家家電即係支那狗野貼bosch牌
要買made in Germany
廢唔廢唔知, 但部部都兩三皮野機價
成日都話無得整, 建議換過部, 最多比返幾千discount
有無source ?
之前睇過洗碗機嚟講同一個級數Bosch會多幾個mode
值唔值貴幾千就睇個人喇
BSH 幾時變咗支那公司
你啱,一般發動機=engine,摩打=motor,不過外國車圈既人都會叫engine做motor,我覺得唔洗太執著,明就得,反正唔影響溝通
洗碗碟機計同lv都係波蘭做,唔計功能用料一樣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞