歷史上統一成個國家嘅人叫做皇帝,咁統一地球嘅人可以叫做乜?

200 回覆
54 Like 27 Dislike
講真,黨主席話大唔大話少唔少,我建議你去歐洲打德國又好去北美洲打美國都好,中國已經冇咩發展空間喇。你先去搵北韓傾傾先,北韓等開戰好耐,金正恩多謝你都來唔切,再去日本搵安倍晉三,同佢講大陸準備去打美國,個國字都未講出口佢應該即刻打電話叫軍隊準備對付日本d美國駐軍,佢都忍左佢地好耐,之後唔洗搵其他人,理由下面再講。

係你搵完北韓同日本之後,基本上其他國家都會有代理人搵你,睇下金正恩蛇頭鼠眼,講左個計劃比佢知佢就一定幫你唱通街,想打美國既人話多唔多話少唔少,只要唔係美國人,你同佢講要打柒美國。基本上佢會問番你時間,地點,人物。

就係咁,大勢已成,你鐘意擇個良辰吉日又好,即刻打又好,你咁多人,唔洗半日,奧巴馬即刻舉白旗投降。

等到美國投降,你唔好要左美國,乜都唔要,送左比北韓先。一來北韓本身已經神憎鬼厭,二來匹夫無罪,懷璧其罪,唔洗你挑撥。轉下眼北韓就會比人做低,如此類推,打下打下就會得番你一家獨大,統一全球就指日可待。

唔夠一年,你應該已經做到全球主席,閒日你鐘意搵c朗同你篤波又好,搵美斯打藍球又好,你鐘意想點就點,當然,如果你仲係覺得唔夠,你可以整番個新宗教,自立為神。

上左神枱後洗人去周圍做假新聞,話你係神中之神又好,話耶穌係你手下又得,日日叫人上香比你,然後不停吸收晒d信眾既信念。

最後一步,就係等,等咩野?等儲夠信念,你唔係真神都變到可以立地成佛。
Elon mask
For the emperor
首都一定要有個地皇廣場
林鄭
球人
星主
土地公
For The Emperor!!!
血祭神皇
顱獻皇座
血祭神皇
顱獻皇座
同志,你拜錯神
冚球產黨
統治蒼生
治蒼王
習帝
For The Emperor!!
K隆星人
革命軍主力一定係C朗fans
天主
天下共主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞