警世!垃圾3台千祈唔好用!!!

77 回覆
41 Like 24 Dislike
垃圾爛衫廢到核爆!!!
諗住俾多次機會佢,點知用咗咁耐越用越差,日日唔係斷線就慢到 load 唔到!!!
地鐵站九成係黑洞,港島觀塘線連whatsapp 都用唔到!!!
只怪我on9
仲夠膽成日打嚟 sell 我貴 plan,平時有咩時就 cs 都打唔入!!!
仲收多我錢,無端端變咗百幾蚊!!!
好彩我無用自動繳費,專門用埋啲陰濕招呃人錢!!!
cs 打咗9個字都打唔入,仲話再唔交就 cut我服務!!!
完約一定走!!!
好過csl
那支
之前用過3台真係勁晒錢,打機斷線,Youtube連360P都Load唔到
用sosim表示地鐵睇youtube都無事
根本3,csl,smartone,中移動個個台都俾人過話廢,收得唔好
所以應該要移民
用緊3uk,收得差過Vodafone
個個台總有d地方收得差load空氣
所以揀最平既中國移動算
遲d完約再轉儲值卡
琴日打風,3個寬頻即刻打柴,真係廢到喊,幾平都無用,等完約即刻轉走
用so sim冇事wo
喊出黎
我有fd用sosim放在卡槽2,有時load空氣好慢, 主卡用1010反應快過sosim好多
1010好多地方收唔到
我個fd調轉仲話用左1010有6至7年收得好過Csl同Cmhk中移動,但每月比4百幾蚊係好貴但好值得比,又害怕完約比平月費會服務變差同收不到,所以續約3年又3年,因為怕煩同埋佢全港週圍去開工就係怕收唔到先用咁耐1010
用左3好多年越用越貴但都冇乜投訴
好少話收唔到速度都滿意
係呢幾日有條友日日打幾次黎叫續約
同過佢講忙緊遲啲會搵佢
呢排公事私事幾樣野忙到個人日日都唔夠瞓又燥燥地
仲要我睇過個約年尾先完,有撚排先完啦
佢都仲係要日日打兩次黎我都唔q聽
到尋日難得有日假佢仲要打埋去舊屋電話煩到我老母,隔無耐見佢打黎即刻屌佢一鑊甘
煩到我唔想再續
年尾睇下轉咩台好

大家自己睇
脷申
係用緊5G Plan
3台煩膠CS幾時先肯收手
你似乎連5G都收唔到,上面Show緊LTE
3DIY $270一年 邊有人仲上台架
所有台都濕鳩架啦
班友唔識用太空卡俾人撳住搶
個個都話自己嗰個廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞