翹英教育中心(何文田廣場)死八婆拖糧!

39 回覆
41 Like 5 Dislike
同事比個仆街Margaret Pang拖左幾個月糧 連清潔阿姨都因為唔出糧 唔返工 個中心超污糟 超亂 成個幾禮拜冇人執 跟住廁所湧啲屎水出嚟又唔搵人整 學生日撚日聞住啲屎水上堂
正牌老師又因為唔出糧 所以唔返 依家比曬錢嘅補習學生就比part time嘅大學生教 咩專業資格都冇
一心只為錢 個死八婆有錢乜都會應承家長 話會派人接小朋友 但根本唔夠人返工 結果小朋友冇人接 一個人on99企喺街邊冇人理 安全完全置之不理
跟住part time嘅大學生依家都冇糧出 每次吹佢出糧 佢老母就死一次 前前後後死咗三次
班老師搵勞工處都冇用
租金又唔交 電費又唔交 糧又唔出 日日都有人上門追數 但係照收學生錢 跟住啲家長發現唔妥嚟投訴 佢就消失 好心執撚咗間嘢佢 唔好害啲學生
各位千祈唔好去佢任何分校做part time!
搵咗channel c 未
nathan 仆街d 定margaret 仆街d
係咪間舖前身係play ground 個間補習社

聽講好撚流
聽講其他分校都係一直拖 好似只係出到上年年尾糧 建議你哋報警報勞工處
好細過補過,當時佢都風光過
係啊 搵勞工處都冇撚用啊😭😭
點解? 記得以前係柴灣西灣河個邊都幾出名
拖糧都照做
建議ching 快走
懷疑要開始小額錢債
咩原因冇用?
樓主tg我傾下@jocccc9
相關人士
認真,快手去勞工處之類 做定手續

https://www.881903.com/news/local/2496226

仲叫家長注資係咩事
死八婆死八婆
佢拖糧都唔係第一日嘅事
18年嗰陣入去做PT,返9放9由三歲教到十二三歲。唔夠staff,又要無上限咁收學生,又咁啱撞正五個前台staff一齊辭職,好彩最後做咗三個月就借讀書走甩咗。
何文田果間?

拉左lu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞