[日/台]貓咪大戰爭 (76) 台版儲罐等Eva

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
屌佢老母
已經連續三定四日無ex關
我就係連抽2隻角龍
以前玩仲未有np呢樣野
好多直接加晒唔晒煩
打到去某啲關會解放等級上限
咩活動都唔夠打
未來篇打到2又卡
係咪唯有乖乖地打傳說
想問下隻game 係咪好少送抽
其他game 新join 會有好多野係mailbox 比你上手
呢隻好似送好少野咁
通常係送貓罐頭/銀劵/金劵,都算送唔少嘢,不過就好似冇特別送嘢畀新人抽,最多係過完某幾篇故事畀你買/送必中超激稀有嘅白金劵
依家得250體 玩幾鋪 世界篇就無晒
玩到半路都幾絕望
咩都唔夠打
通常卡關係你啲灰唔夠快補線
我估你未攞狂亂貓/牆
好似有時有半價體力,同埋初期唔夠體其實都可以考慮用旗,最好就要嚟盡快升高個體力上限
話就話上限越高啲旗越抵用,不過我幾認同之前呢度有巴打話初期/後期用旗係雪中送炭/錦上添花嘅分別,利申600+支旗
狂亂都唔夠打過幾日出狂亂魚,好似算易打d,博一博
台版嘅話完美新娘應該算打到,#2嗰度有積分獎勵都可以試吓
跟住儲嘢等10%祭同埋eva翻身
30 罐買? 點攞多啲
體力上限係咪都係要打到某d 關先unlock
有睇
但d攻略都係用狂亂貓打狂亂貓
一係就拎宇宙貓爆擊
但宇宙貓個紅渦都唔夠打
d攻略又叫你拎狂亂打紅渦
咁即係乜都無個陣到底可以打乜 好亂
小弟都係新玩個幾月 爆哂宇宙篇前都係接近無限體力
世界篇/未來篇/宇宙篇 等event up刷金寶
卡關就去打傳奇1-3星 前面都好易打可以拎旗+大量經驗 夠推到D貓高LVL過關 有剩經驗就升下D冇咁重要既貓衝等排 可以解放等級上限
如果唔抽貓 應該未來篇中段先會開始卡關
點無限體力
唔好拎罐頭買體力,除咗半價ex貓(都要睇埋嚟緊有咩活動有咩必中)之外冇乜其他嘢係值得你拎罐頭換
印象中體力上限好似係某幾篇嘅寶物有得升,同埋之後有不死生物來襲有得再升,暫時最高上限應該係1100
刷爆提升統帥上限+回復速度既金寶
拎旗: 升等排/清傳奇1-3星/活動/喵力達關卡
你跟返佢個順序嚟打應該ok (有額外體力嘅話好似可以入一次狂亂關先,跟住可以用喵力達唔使睇日子打,不過我未試過要其他巴打confirm)
同埋新手嘅話唔一定要等10%貓祭先抽金劵,拎多啲唔同用途嘅貓重要啲所以9%都可以照抽,anyway下星期應該有10%
另外可以睇#1新手攻略第1條link有個建議path,睇吓啱唔啱用,好似有話有稀有控飄浮都可以試打某啲渦
玩幾耐先有巴打咁勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞