kaihchan32-c@ad.cityu.edu.hk

1001 回覆
944 Like 16 Dislike
前面個kai應該唔屬於enail address 一部分,城大email一般以名+姓+同校撞名之中排第幾位註冊黎決定address
咁快改咗名
借力
Asso 仔

頭先諗黎諗去都唔知ad係乜

呢個email係login office 365 或者喺電話email app check email
收發email係my.cityu.edu.hk

CityU 同CCCU都係一樣

kaihchan32 呢個人唔係active student
輕輕一推
高級借刀
前面個kai應該唔屬於enail address 一部分,城大email一般以名+姓+同校撞名之中排第幾位註冊黎決定address

Chan Ka In ?
我愛吃燒賣

自膠

Chan Kai Hung?
Chan Kai Ho?
Chan Kai Huen?
清好波

我自己個個得第2個字同姓 無第3個字

即係AAA BBB CCC

個email得BBBAAA3-c@XX.cityu.edu.hk
好心讀city咁垃圾就唔好出黎柒啦
笑到仆街
kaihchan32-c@ad.cityu.edu.hk
有"-c"好似係cccu先有
利申 唔知
好人好姐開post點會開到咁

改埋啲咁唔吉利嘅名
做乜撚野
kaihchan32-c@ad[url]http://.cityu.edu.hk[/url]
有"-c"好似係cccu先有
利申 唔知

點解咁都可以自爆到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞