『HEHE』拍過好多次拖,每次都唔好過(真人真事長篇情史)貳

545 回覆
54 Like 10 Dislike
終於追哂文
你話你次次拍拖都唔好過
其實有無諗過有部分係你自己問題
當然啲文用你自己角度寫都好難睇得出嘅

不嬲都話係自己on9問題
樓主啲愛情故事好青春好MK好好睇
不停對人好嘅樓豬好可憐

支持你繼續出文

就完啦
不停對人好嘅樓豬好可憐

支持你繼續出文

就完啦

歡樂嘅時光過得特別快
可唔可以加甜拖長d?
不停對人好嘅樓豬好可憐

支持你繼續出文

就完啦

歡樂嘅時光過得特別快
可唔可以加甜拖長d?

唔呀
『長篇連載情史』(KK先生之後續)
(以下內容均為真人真事)
分左手之後,就緊係清理爛數目嘅時候。我已經唔再係你邊個,咁緊係收左數先。一間走數咪大獲。咁計完好條數發覺得佢都係差我二千幾三千蚊,已經冇計果張送比佢嘅700蚊迪士尼全年証,當自己ON99以為可以頂到一年陪我去好多次。點知張全年証最後我都係去左兩次,一次同佢,一次同之後果個男朋友仔—J先生。我緊係唔係一分手就講錢,我都好似講左一次佢話依家唔夠錢之後先還咁。

其實佢一路都番好少工,咁果陣時見佢咁唔夠錢洗咪話你過幾個月之後先比我啦。佢仲話好呀。過左唔夠十幾日,佢已經識左個新仔仔出緊街HAPPY仔了,大約都知道佢鐘意左個DESIGN仔仔,因為唔知點解佢DSE完左之後,就突然注重左打扮,之前都唔會著得好誇張,都係平時男仔打扮,有時因為打波仲會著波褲出街,勁可愛,但係比我成日笑佢傻仔。

之後10月開始已經好奇怪,成個人變到有型左,著得FASHION左。仲成日捉我出街買衫仔,記得有次去TOPMAN SALE 佢買左成二千蚊野咁濟,果陣時我都即刻西面,因為知佢唔會有錢找卡數,叫佢唔好買咁多。已經心諗唉月尾又要留筆錢比佢找了,我買就緊係冇問題,我自己知道自己洗左幾多,識理財係唔會透支的,佢就岩岩有張信用卡,佢下下都諗住下次出人工就還,但還哂又冇錢洗,最後又要問我拎。

之後一路啲朋友都會話我知佢變成點,佢好似冇再讀個ASSO,轉左去讀設計,個人變到勁誇張,不過近豬者赤好正常啦。

每一個男朋友我都會大概評估下佢嘅性格,呢個男仔好容易受人影響,冇咩主見,冇咩自己規劃人生。咁都正常嘅,邊有後生仔唔隨波遂流,只不過佢係更加易咁解。佢份人都幾要面,要面得黎係會誇張果隻,會講大話果隻,有啲似我初戀,總係有啲自卑出黎嘅自大,我又唔會話佢地扮哂野,至不過係個人未夠真姐。係我面前咪最真,係人地面前咪唔係。我好唔鐘意呢類人,但係邊個叫我鐘意左佢呀。

大家都知借左出去嘅錢就好似潑左出去嘅水一樣,好難收得番。你捐錢比人都話有句多謝,你借錢比佢渡難關,你估有冇一句多謝?係冇。仲要屌番你轉頭。果時我月頭問佢有冇錢還呀,佢就藍TICK我,過幾日又話月尾出糧還啦。好啦咁等到月尾,佢就話過幾日,好啦咁過幾日,見佢過幾日都唔搵我,我咪嬲開佢拖,佢就屌我番我轉頭,仲話:『當初我冇叫你借比我架。』.....?(黑人問號).....發生緊咩事......係咪世界變左?果時你趕住救命果陣,笑笑口攬住我話唔該BB,依家反轉完豬肚就話:『我果時拎住枝槍逼你借架?』.....?(黑人問號)咁我自己講野都好難聽嘅,覺得自己連一句多謝都冇句仲要比人咁鬧,最後佢講左句:『真係好後悔初初唔同你一早分手。』好啦咁都講到出口,我冇野講了。

最後佢都有還比我,至不過,分手分得難睇左姐。
KK先生好垃圾
莫講話好男朋友 做朋友都要諗下
KK先生好垃圾

佢依家大個仔好啲啦
Page有埋圖
KK先生好垃圾

佢依家大個仔好啲啦

好極有限
KK先生好垃圾

佢依家大個仔好啲啦

好極有限

佢今年搵番我有say sorry
KK先生好垃圾

佢依家大個仔好啲啦

好極有限

無新金主 搵返你
KK先生好垃圾

佢依家大個仔好啲啦

好極有限

無新金主 搵返你

唔係啦 佢有仔了
KK先生好垃圾

佢依家大個仔好啲啦

好極有限

無新金主 搵返你

唔係啦 佢有仔了

KK先生好垃圾

佢依家大個仔好啲啦

好極有限

無新金主 搵返你

唔係啦 佢有仔了

佢有無睇緊po

有呀 實好嬲我
推推 樓豬好悶
推推 樓豬好悶

今日冇街去?
推推 樓豬好悶

今日冇街去?

冇呀
推推 樓豬好悶

今日冇街去?

冇呀

同而家個囝囝開始未
推推 樓豬好悶

今日冇街去?

冇呀

同而家個囝囝開始未

好似未

留名
留名

hi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞