Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 654 牙活迫人排隊

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
死返大陸奶屎眼啦 屌你老母
只都打得出
笑 你真係好撚戇鳩
1、2、4項全部得真係男主角有人想買畀一大筆版權費,去出一個角色?最多咪好似John Wick咁,出完一隻就冇,唔夠持續性up

呢個應該夠平又易拎
G chi Ultraman
留俾Rocket toy出咪算 技術含量低 版權又貴 真係要玩 要靚玩gk 要可動玩shf 太多選擇 唔覺得ht出會吸到好多人買
今個星期需唔需要準備訂金
圓谷係唔賣版權比人既
係?
我見有時IG定唔知連啲狗屎垃圾大陸電話Game都有授權
中國正版授權手遊=老翻
好多間都出過超人wor
阿活阿活 快啲瘋狂強姦我嘅消費券啦
Mantis Drax Adam 勇度都好啦我都照殺
整隻Fury黎我都會考慮下
如果要持續性係得M記 DC SW架啦 仲諗咩新IP嘥鬼氣 仲有一套戲同一個系列個版權費差好遠喎 avatar back to the future IT Indiana Jones呢啲咪又係一兩個角色咁出 有咩問題? 再講HT Ironman之前都出過好多獨立電影啦 仲有007同MI其實都好多集好多造型 007仲有唔同代可以出
secret invasion 套劇其實都唔算好差
其實幾集落來都叫有feel
係槍戰果度無budget怪咗啲
不過要買都係買war machine新甲, 如果有而又靚嘅話
除左第四集啲動作戲剪接到好怪之外
整體上我覺得啲氣氛做得好好
好少有MCU作品嘅文戲係咁有吸引力
希望剩返兩集都做得好好睇睇
我覺得到而家呢一刻都未見套甲就應該係想慳CG慳到尾
Secret Invasion劇透
出呢個可以等蟹
冇睇想問龍媽多唔多戲份?
算多
唔知會唔會出,出我實訂
下星期5就動漫 今個星期會唔會仲係無情報呢

一開始覺得應該好悶 仲隔左幾日先睇
點知又幾好睇
文戲多 同其他m記劇有啲分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞