移英洋奴之天佑保守黨與Rishit Sunak支持打氣區[376]

1001 回覆
0 Like 8 Dislike
【首屆香港自由藝術獎《願榮光歸…》】
https://www.youtube.com/watch?v=hHrWvx9wy80

各位高手快啲去參加啦

活動背景及目的:
香港政府近日向法庭申請《願榮光歸香港》禁制令、試圖令所有與該歌曲有關的元素都絶跡於香港。當自由的表達受到限制時,藝術便成為我們表達情感和觀念的重要工具。透過首屆香港自由藝術獎創作比賽,我們希望鼓勵香港及全球的藝術家們以創作的方式持續對現狀發聲,將自己的聲音和訊息傳遞到世界各地。
比賽的目的是希望能夠透過藝術的形式,捍衛和推廣香港的獨特文化和精神。有別於政府喉舌媒體的宣傳,我們相信藝術能突破政治和國界的分歧感動人心,這次比賽能讓香港的藝術家得到全球的認同,同時提升本地民主運動的信心。此外,這個比賽也是對香港政府意圖箝制藝術文化創作的回應,我們希望通過持續創作表達出,即便面對壓力,我們的聲音不能被封鎖,香港人的堅韌和創新精神不會因此而消失。
認真儲可以更多,個個移民都一次過交一年租,對local 剩係依樣都夠痴線
係 聖誕節收皮都係咁 有良心公司會賠假 eg我地會賠額外五日

Oxford meal plus 唔差既 都無咩驚喜 真心隔離panpan好食d 路過可以食下囉感覺係

但雞飯連甜鼓油都唔跟真心有d hea
魚蛋亦都冇魚味,但係你為咗掩飾,專登加啲咖喱汁將佢做成咖喱魚蛋,但係咁做太天真,因為你煮嘅時間唔夠,咖喱味根本只係喺表面,而冇入到裏面,掂到湯 之後仲要冲走埋。好好哋一粒咖喱魚蛋,俾你整到冇魚味亦都冇咖喱味,失敗!

食神真係永恆
搵個就退休既出黎做依個雞棚替死鬼
重係調查緊

十個男人有邊個唔睇咸網
係uk肯比都冇人租比我唉屌 好崩潰
呢期睇樓都睇得幾崩潰下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞